muzo-3-nisanAK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN MUZAFFER ATILKAN BİR TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI


 

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olan Muzaffer Atılkan, adayların belirlenmesinin ardından kendi Facebook profilinden bir teşekkür mesajı yayınladı.

Atılkan’ın yayınladığı teşekkür mesajı şöyle;
10 Şubat tarihinde başlayan adaylığı sürecimiz, Milletvekili adaylarımız belli olduğu için bugün itibarıyla sona ermiştir. ‘İçinizden biri’ sloganıyla çıktığımız bu yolda halkımızın gözünde ışık, kalbinde bize karşı bir sevgi ve muhabbet olduğunu gördük.

Gerçekten beni kendi çocukları aday olmuş gibi bağırlarına bastılar. Ben onlar için gerçekleşmesini istedikleri bir hayaldim. Ancak bu yarışta elimden gelenin fazlasını yaptığıma inanıyorum.

Eşimle, çocuklarımla ve gerçekten dostum oldukları için Yüce Mevla’ma şükrettiğim can dostlarımla, insanüstü bir çalışma temposu içinde mücadele ettik. Ancak bu yolda hep ‘hayırlıysa nasip etsin’ dileğimizi, ağzımızdan hiç eksik etmedik. Demek ki böylesi hayırlıymış.

Bu süreçte kalbini kırdıklarımız olduysa hakkını helal etsin. Bu mücadeleye girerek medeni cesaretlerini gösterip, dürüstçe mücadele eden aday adayı arkadaşlarıma, gece gündüz demeden partimiz için mücadele eden teşkilat mensuplarımıza, Karabük Basınının değerli temsilcilerine ve bize güç veren Karabüklü hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Buradan çocuklarıma seslenmek istiyorum; Yıllar sonra belki babam siyasete girmiş ama aday olamamış, diye üzülmeyin sakın. Babanız bu süreçte inanın kazandı. Ne kazandı diye sorarsanız,  dost kazandı, kalpleri kazandı. Bu kazancım bana yeter. Siyaset nasip işi, önemli olan seçilmek değil, en zor zamanlarda bile ben varım diyebilmektir.
Bu vesile ile 2015 seçimlerinin memleketimize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederken, aday olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Editör: Haber Merkezi