muzo-3-nisanAK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUZAFFER ATILKAN 3 NİSAN KUTLAMA MESAJO YAYINLADI


 
AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Muzaffer Atılkan, KARDEMİR’in ve Karabük’ün kuruluşunun 78. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri A.Ş.'nin (KARDEMİR) ve Karabük'ün kuruluşunun 78. yıldönümünü bir kez daha kutlamaktan gurur duyduklarını belirten Muzaffer Atılkan, kutlama mesajında şu görüş ve düşünceleri aktardı;
Daha önce 13 haneli bir köy altı yerleşim birimi olan Karabük’ün 1937’den günümüze kadar uzanan gelişimi, cumhuriyet tarihinin her döneminin izlerini taşır. 6 Haziran 1995 tarihinde Türkiye'nin 78. ili olan ilimiz bugün kuruluşunun da 78. Yılını kutlamaktadır.

Karabük’ün kurtuluşunu değil, kuruluşunu kutlayan tek Cumhuriyet kenti. Karabük, Türkiye sanayisinin kalbi ve önemli bir lokomotifi görevi görmektedir. Ülkemizin ilerlemesinde, kalkınmasında birçok alanında emeği olan bir kente sahibiz. Hükümetimiz de KARDEMİR’e ve Karabük’e olan değerini her alanda belirtmektedir. KARDEMİR’e ve Karabük’e büyük önem ve destek vererek hem şehrimizim hem de KARDEMİR’imizin gelişmesine katkı sağlamaktadır. KARDEMİR, Türkiye sanayisinin kalbi olmanın dışında ülkenin birçok önemli sanayi kuruluşunun, barajların, köprülerin de mimarı olmuştur.

Bu vesile ile Karabük’ümüzün ve KARDEMİR’imizin kurulmasında emeği geçen başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve dönemin devlet adamlarını saygı ve rahmet anıyor, tüm hemşerilerime saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Karabük’ümüzün kuruluşunun 78. yılı kutlu olsun.

Editör: Haber Merkezi