MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZATA, SAFRANBOLU ÇARŞI ESNAFINI GEZDİ


 

mustafa-ozata-pazargezisi


MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Özata, seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu çarşı kesimindeki esnafları gezdi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı, işadamı Mustafa Özata, sorunları ve önerileri dinledi.

Esnaflarla birlikte pazarcı esnaflarının da sorunlarını dinleyen Özata, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların da önerilerini dinleyerek tek tek not aldı. Zaman zaman tarihi bölgede gezen Japon ve Koreli turistlerinde ilgisini çeken Özata, turistlerle birlikte fotoğraf çektirerek, kendisinin belediye başkan adayı olduğunu ve turist olarak kent için eksiklik olarak gördükleri sorunları iletmelerini istedi.

Yaklaşık 3 saat süren gezi sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Mustafa Özata, “Gezimizde çarşı bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarımızın en çok şikayeti işsizlikle ilgili. Safranbolu’da turizmin yeterince ivme kazanmadığını ve bunla ilgili mutlaka çözüm önerilerinin harekete geçirilmesi talebinde de bulundular. Bizde sorunları teferruatlı olarak bildiğimizden kentimizi en iyi noktaya getirmek için çaba harcayacağız” dedi.

20140111AW000506_01

 

20140111AW000506_02