ÖNSEÇİM YAPILIRSA “ADAY ADAYIYIM” DİYEN MUSTAFA AKAY CHP GENEL MERKEZİNE ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


 

mustafa-akay-chp-adayi

 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde partinin Karabük’te önseçim yapması koşuluyla, Karabük’ten Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan, Yenice eski Belediye Başkanı Mustafa Akay, dün CHP Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Karabük’te partinin ön seçim yapması koşuluyla aday adayı olacağını açıklayan Mustafa Akay, partinin Karabük’te ön seçim yapacağını açıklamasından sonra, dün CHP Genel Merkezi’ne giderek aday adayı oldu.

Akay, parti tabanının kendisine destek olacağına yürekten inandığını belirterek “7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde önseçim koşu ile CHP’den Karabük Milletvekili aday adayı olacağımı açıklamıştım. Partimizde Karabük’te ön seçim yapılacağını açıkladı. Parti üyelerimizin güveni ile Karabük’ten Milletvekili aday adaylığım için dün CHP Genel Merkezimize müracaatımı yaptım. Karabük’ün artık Cumhuriyet kenti Karabük’ten milletvekili çıkarmasının zamanı geldi. Cumhuriyet Kenti Karabük’ün CHP Milletvekilliği için başta parti üyelerimiz olmak üzere, tüm hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum. Herkesi, saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum.” dedi