CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA AKAY “SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI TEK BAŞIMIZA SÜRDÜRÜYORUZ”


 

akay-tek-basina

 

Ön seçim yapılması halinde "aday adayıyım" diyerek, 29 Mart'ta yapılan ön seçime katılan ve ikinci sırada yer alan Mustafa Akay, yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz" dedi.

Karabük CHP Milletvekili 2. Sıra Adayı Mustafa Akay, yaptığı açıklamada, "29 Mart'ta ön seçimlere katıldık ve üyelerimizin tercihiyle ikinci sırada yer aldık. Üyemizin verdiği karara saygımızdan 30 Mart'ta hemen çalışmalara başladık. O günden bu yana da çalışmalarımızı aralıksız, hız kesmeden sürdürüyoruz. Karabük, Safranbolu ve Yenice'deki üyelerimizi ziyaretlerimizin yanında halkımızla da kucaklaşıyoruz. Bu arada elimizde materyal olmadığından, partimizi sözlü olarak anlatmaya çalışıyoruz. İl ve ilçe başkanlığından elimize program verilmediği için de çalışmalarımızı bireysel sürdürmek durumunda kalıyoruz.” Diye konuştu.

İl Başkanlığının geçtiğimiz günlerde basına verdiği kahvaltıya da katıldığını belirten Akay, bir gazetecinin sorusu üzerine kısa bir de konuşma yapma olanağını bulduğunu söyledi ve “Orada yaptığımız konuşmada belirttiğimiz gibi 2007 ve 2011 deneyimlerinden ders alarak kendimize bir rota çizeceğiz ve partimizin başarısı için gece-gündüz çalışacağız. Her ne kadar yönetimsel bazda örgütlerden destek bulamamışsak da örgütün emrinde olacağız. Elbette bu seçim sürecinde örgütlerimize de büyük görev düşecek. Özellikle Yenice örgütüne çok büyük görev düştüğü alınan sonuçla da ortaya çıkıyor. Yenice örgütü köy köy, mahalle mahalle dolaşarak adaylarını tanıtma görevini gereği gibi yerine getirmelidir. Deyim yerindeyse, köylerdeki kümeslere bile gidilmeli, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakılmamalıdır. Biz bu işi 30 Mart'tan bu yana aralıksız yapıyoruz. Karabük ve Safranbolu caddelerinde, köylerimizde esnafımızı, hemşerilerimizi kucaklıyor, desteklerini istiyoruz. Adaylar, Yenice'de zaman kaybetmemeli, bunu Yenice örgütü layıkıyla yapmalıdır.” Diye konuştu.

Mustafa Akay açıklamasının sonunda “Ön seçimden sonra yaptığımız ziyaretler arasında bizim sesimizi halkımıza duyuran yazılı ve görsel basınımız da bulunuyor. Onlara ziyaretlerimizi sürdüreceğimizi belirtirken bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Eflani örgütümüze ve diğer ilçelerde bize destek veren üyelerimize teşekkür ziyareti yapmayı planlıyoruz. Ülkenin hızla faşizme ve karanlığa gidişini durdurmanın yolunu CHP iktidarında görüyor ve başarıya odaklanıyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi