makay-1CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA AKAY "HALKIMIZIN KARARI BAŞIMIZ ÜSTÜNE"


 

2. Dönem Milletvekili seçimlerinde CHP'den Karabük 2. sıra Milletvekili Adayı olan Mustafa Akay, 7 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızın kararı başımız üzerinedir" dedi.

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, açıklamasında şunları söyledi;

"Seçim sürecinde partimizi anlatmak için gece-gündüz demeden dağ, bayır dolaştık ve yoğun bir tempoda çalıştık. Bu süreç içinde başta il  örgütümüz olmak üzere, ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız olağanüstü bir çaba gösterdiler. Bu çaba sonrasında başarının geleceğine inanmıştık. Başarıyı yakalayamayışımız bir yerlerde eksikliğimiz olduğunu gösteriyor. Bu eksiklik bizim kusurumuzdur.

Halka küsülmeyeceğini biliyoruz. Kusuru kendimizde arayacağız. Örgütlerimizin seçim biter seçim başlar mantığıyla çalışmalarına hemen başlayacaklarından kuşku duymuyoruz. Bu süreç içinde, bizimle birlikte her yere koşan gençlerimize, kadın kollarımıza, örgütlerimize ve  partililerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sesimizi duyurmada katkı veren, yerel gazetelerimiz ve televizyonlarımıza, internet sitelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Milletvekili seçilen arkadaşlarımızın başarılı olmalarını, seçim sonuçlarının Karabük'ümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: Haber Merkezi