Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi, özellikle uyuşturucuya yönelik yapılan başarılı operasyonlardan dolayı Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever ve Şube Müdürlerine başarı plaketi verdi.


 

20150212AW323582_01Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever beraberinde Müdür Yardımcısı Metin Gülşen, KOM Şube Müdürü Raif Arabacı, İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Kalaycı ve Asayiş Şube Müdürü Minir Kızılkaya ile birlikte MÜSİAD Karabük Şube Yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, kentte son bir yıl içersinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra uyuşturucu ile mücadelede başarılı sonuçlar alan Emniyet teşkilatına dernek ve Karabük halkı adına teşekkür etti.

Başkan Nur, Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in görevine başlayalı bir yıl olduğunu da belirterek, “Bir yıl içinde yaptığı başarılı çalışmalardan ve özellikle gençlerin başına bela olan uyuşturucu operasyonunda son 20 yılda toplanan uyuşturucu maddenin iki katına bir yılda ulaştı. 42 bin öğrencinin yaşadığı bir kentte bu kadar güvenli ve huzurlu ortam oluşturmasından, Kaçakçılık ve Organize suçlar ile Asayiş’te gösterdiği üstün çalışmalarda başarı sağlayan bütün emniyet teşkilatımıza verdikleri hizmetlerden dolayı MÜSİAD Karabük Şubesi ve Karabük halkı adına plaket vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, ise verilen plaketin kendilerini onurlandırdığını belirterek, “Bu bizi çok mutlu etti ve onurlandırdı. Bizde Karabük halkımız için gece gündüz demeden takım arkadaşlarımla birlikte, Kaçakçılık, İstihbarat, Asayiş ve Müdür yardımcılarımızla birlikte takım halinde güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonrada daha da bize teşvik oldu ve onur oldu. Daha da ileriye ve güzel çalışmalara tüm arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. Bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyoruz ve daha azimle çalışacağımızı bilmenizi isteriz” dedi.

Konuşmaların ardından MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve Şube yönetim kurulu üyeleri tarafından Emniyet Müdürü ve Şube Müdürlerine plaket takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi