MÜSİAD Karabük Şubesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Ticaret Fuar ve İş Forumu’na katıldı.


 

20141127AW255221_01Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtiçi ve yurtdışından birçok bakanın iştirakleriyle açılışı yapılan 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, High Tech Port ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi etkinliklerine MÜSİAD Karabük Şubesini temsilen Başkan Yardımcısı Cengiz Ünal katıldı.

Bu yıl 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezinde düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı aynı zamanda “Küresel Finans Sistemine Bakış ve Yeni Yönelimler” temasının işlendiği 18. Uluslararası İş Forumu (IBF)'na de ev sahipliğide yaptı.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, MÜSİAD Uluslararası Fuarına MÜSİAD’a üye firmaların katıldığını, Karabük’ten KARDEMİR A.Ş ve Aygünsan Demirçelik firmalarının fuarda yerlerini aldığını vurgulayarak, “ Kısa bir süre önce kurulan Karabük MÜSİAD olarak bizde bu yıl ilk defa fuarda yer aldık. Şubemizi temsilen Başkan Yardımcımız Cengiz Ünal fuarda ve iş forumu toplantılarında bizleri temsil etti. 4 gün süecek olan bu fuara Karabük olarka ilk defa katırlıken, ilimizi temsilen KARDEMİR A.Ş ve Aygünsan firmaları demirçelik alanında stant açtı. İnşallah 2016 yılında yapılacak fuarda daha kapsamlı bir şekilde Karabük’ü temsil etmenin gayretinde olacağız” dedi.

MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi 'nin (İSEDAK) Resmi İş Forumu olarak, kamu-özel sektör buluşmasını sağlayan ve işbirliği alanlarını genişleten yönüyle, uluslararası bir etkinlik olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Nur, özellikle, katılımcı ülkelerin çeşitliliği ve çokluğunun Türk mallarının yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir araç olduğuna işaret etti.

Editör: Haber Merkezi