20140611AW115371_01Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, şubelerinin resmi açılışının 20 Haziran’da yapılacağını ve hazırlıklarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Başkan Nur, yaptığı açıklamada, MÜSİAD’ın şube olarak açılması için gerekli üye sayılarının fazlasıyla mevcut olduğunu belirterek, “ Genel Merkez ile yaptığımız görüşme ile Karabük’te Şube açma kararı aldık. Şuanda program için yapılan çalışmalarımız devam ediyor. Üyelerimize ve Karabük halkını çağrıda bulunarak açılışa herkesi bekliyoruz. Bize güç ve katkıda bulunsunlar. MÜSİAD ailesi Karabük’e özel önem veriyor ve Genel Merkez yöneticilerin tamamı misafirimiz oluyor. MÜSİAD basın ve matbaa konseyi üyesi 20 kişi’de ayrıca geliyor. Büyük bir katılım olacak. Çevre il ve ilçe teşkilatları da katılacak. 20 Haziran’da nezih bir açılış töreni yapmayı planlıyoruz. Kuruluş aşamamız bittikten sonra MÜSİAD’ın periyodik çalışmaları var. Kendi başına hareket eden bir kurum değil. Genel merkez yönetimli bir kurumuz. Bütün sektörlerde komisyonlar kurulacak. Bu komisyonlar genel merkezle istişare altında olarak çalışma yapacak” dedi.

Ahmet Nur, Karabük sanayinin ilk kurulan kenti olduğunu da ifade ederek, farklı sektörler ve alanlarda üye arkadaşlarımızdan gelen bilgi tecrübe içerisinde güzel çalışmalar yapmayı planlandıklarını ve MÜSİAD’ın Karabük’e, ekonomisine, ticaret yapan sanayi ve iş adamına öncülük edeceğini da kaydetti.

Editör: Haber Merkezi