İL BAŞKANI SAYLAR; “BAŞBAKANIMIZ, MÜJDELİ HABERLER İLE GELİYOR”


ilbaskani-acikladi

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar “Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu inşallah Karabük’ümüze müjdeler ile geliyor” dedi.

23 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’ da Karabük’e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Karabük’e müjdeler ile geleceğini belirten AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, şu açıklamalarda bulundu;

“Başbakanımızın Karabük’e olan sevgisi ortadır. AK Parti’mizin Karabük için yapacağı bu çalışma Karabük için çok faydalı olacak. Halkımız, bizlere bu anlamda Başbakanımızın mitinginde çok büyük destek verecektir ve bundan da eminiz.

Başbakanımız, Karabük için ahenk şehir tabirini kullanmıştı. Karabük’te; tarih, doğa ve sanayi iç içe olduğu için ahenk şehir tabirini kullanan Başbakanımız inşallah Karabük için müjdeli haberler verecek.

Başbakanımızı coşkulu bir şekilde karşılayarak bizde kendisine olan sevgimizi göstereceğiz. İnşallah, Karabük’ümüz için faydalı geçecek olan bu mitingde müjdeli haberler alarak şehrimizin büyümesi ve gelişmesi devam edecek.

Ben şimdiden Başbakanımıza geleceği için ve müjdeli haberleri için çok teşekkür ederim. Başbakanımızın mitingine de tekrar tüm halkımız davet ediyorum”

Editör: Haber Merkezi