Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy muhtarlarla bir araya gelerek hem muhtarların sıkıntılarını dinledi hem de muhtarlara gündemde olan konuları anlattı.


 

20150813AW499994_01Muhtarların katılımı ile gerçekleşen toplantıya Safranbolu Belediye Başkan Yardımcıları ile tüm daire müdürleri de katılırken, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy öncelikli gündemde olan yol ve altyapı çalışmaları hakkında, Hasan Dede Projesi hakkında ve çöplük hakkındaki konulara açıklık getirdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy, “Hepimiz Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent olması ve geleceğini imar etmek için çalışıyoruz. Bu nedenle Safranbolu Belediyesi olarak her zaman halkımızın düşünceleri bizim için çok önem arz etmekte.

İnşallah çalışmalarımıza aynı şevk ve azimle devam edeceğiz.Toplantıya katıldığınızdan dolayı teker teker teşekkür ederim. Bu tür toplantıların daha sıklıkla yapılmasında fayda olacaktır.İnşallah bundan sonra bunu devam ettireceğiz.” dedi.

Toplantının sonunda muhtarlar mahallelerinde yapılmasını istedikleri çalışmaları dile getirerek ve Başkan Aksoy’a projelerden ve yapılan başarılı çalışmalardan dolayı da teşekkür ettiler.