dsc_013819 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim 2016 tarihinin Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesi nedeniyle dün Köy ve Mahalle Muhtarları tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.


 

Burada düzenlenen törene; İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Mahalli İdareler Müdürü Engin Eren, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı, Meclis Üyeleri ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Törende ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra günün önemine binaen Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı tarafından konuşma yapıldı.

Konuşmaların ardından Köy ve Mahalle Muhtarları Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı, Karabük Valisi Mehmet Aktaş’ı ziyaret ettiler.

Makamda gerçekleşen ziyaretin ardından Polis evinde öğle yemeği yenildi. Yemeğe; Vali Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı J. K.Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, kurum müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Editör: Haber Merkezi