Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Rafet Vergili’yi ziyaret etti.


 

Resim-015-(2)Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimle Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığı görevine tekrar getirilen 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı, yeni oluşan Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler. Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı, yeni göreve gelen yönetim kurulunu tanıtarak, "10.05.2014 tarihinde yapmış olduğumuz ve son derece demokratik bir ortamda geçen bir kongremiz oldu” dedi.

Muhtarların yapmış olduğu ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vergili kendilerine teşekkür ederek, her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Karabük oluşturmak için koordineli çalışmalar sürdürdükleri Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını belirterek; “Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz. Onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları en iyi bilen onlardır. Belediye olarak yeni dönemde de Muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz.Yeni seçilen ve yeniden göreve gelen tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun, başarılar dilerim” dedi.