AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN "BU MİTİNG KARABÜK SİYASİ TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ BİR MİTİNGDİR" 


 

İL BAŞKANI ÖMER AYAR “ MİTİNGE 35 BİN KİŞİ KATILDI”


 

miting-ceylan-ayar

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti’nin Karabük’te düzenlediği ve Başbakana Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitinge yaklaşık 35 bin kişinin geldiğini belirtti.


İl Başkanı Ayar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Albay Karaoğlanoğlu Caddesinde gerçekleştirilen AK Parti mitingine Karabük halkının yoğun ilgi gösterdiğini belirterek teşekkür etti.


Ayar, Karabük'ün üstüne düşeni yaptığını ve Sayın Başbakanın Karabük'te gerektiği gibi ağırlanıp memnun bir şekilde gönderildiğini belirterek, "Düzenlemiş olduğumuz mitinge katılım bizleri memnun ettiği gibi Başbakanımızı da memnun etti. Tabi ki bu da bizim halkımıza teşekkür anlamında borçlu olduğumuz ifade edebiliriz. Bütün halkımıza teşekkür ediyoruz, hepsinden Allah razı olsun. Karabük'ümüzde, Başbakanımızı mutlu bir şekilde karşıladılar ve ağırladılar. Sayın Başbakanımızda Karabük'teki havadan dolayı mutluluğunu ifade etti. Bizler de aracı olarak Başbakanımızın selamını tüm halkımıza göndermek istiyoruz" dedi.


Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan ise Başbakanın katıldığı mitingin Karabük siyasi tarihinde görülmemiş bir miting olduğunu belirterek, “Mitingimiz muhteşemdi. Gerçekten Karabük halkı bizlere muhteşem bir gün yaşattı. İnşallah Başbakanımız seçimden sonra geleceğini de söyledi. Karabük halkı da başbakanımızı özlemişti. Bu özlemi giderdik. Başbakanımız seçimi de kazanmanızı da istiyoruz. Kendisi de seçimlerden sonra teşekkür için geleceklerini tekraren belirtti. Tabi ki birileri bu katılımı küçük göstermeye çalışsa da Karabük halkı sokakları doldurarak bunu gösterdi. Şimdi bu kalabalığın taşıma getirildiğini dışarıdan taşıma ile insan getirildiğini söyleyerek kendilerini komik duruma düşürmeye çalışanlarda var. Neymiş efendim 01,54 plakalı araçlar varmış. Bizler böyle bir şey yapmadık. Gelenler dışarıdan gelen güvenlik amaçlı görevli memurlardır. Tabi ki güneş balçıkla sıvanmaz, görünen köyde kılavuz istemez. Bu miting 30 Mart zaferinin ayak sesleridir. Bu miting 30 Mart yerel bayramının ayak sesleridir. Kim küçük düşürmeye çalışırsa çalışsın. Kim sayıyı küçük göstermeye çalışırsa çalışsın ifade ettiğim gibi bu miting Karabük siyasi tarihinde görülmedik bir mitingdir. Böylesi bir mitingi hiçbir parti bu zamana kadar yapamadı ve bundan sonra da yapamayacaktır. Allah'ın izniyle biz tüm hemşerilerimize şükranlarımızı teşekkürlerimizi sunuyoruz. 30 Mart'a az bir zaman kaldı. Acısız ağrısız hiç kimsenin burnu kanamadan bir seçimi hayırlısıyla geçirelim istiyoruz. Bir kez daha söylüyorum 30 Mart günü Karabük için daha güzel olacaktır. Karabük için bir milat olacaktır. Bu seçim Karabük halkının yüzünün güldüğü bir seçim olacaktır. İnşallah seçildiğimiz takdirde de ki anketlerde böyle gösteriyor. Allah'ın izniyle milletimizin teveccühü bunu gösteriyor. Çok güzel bir 5 yıl Karabük halkına vaat ediyorum. Güler yüzlü bir belediyecilikle vatandaşımızın yüzünün güldüğü bir belediyeciliği taahhüt ediyorum. Onların dertleri ile dertlenen her zaman yanlarında olan, sırtını asla çevirmeyen bir belediye başkanlığını taahhüt ediyorum. İnşallah her şey daha güzel olacaktır. Kurumlarıyla barışık bir belediye başkanı olarak vatandaşlarımıza hizmet edeceğimi taahhüt ediyorum. Onunla bununla kavga etmeyen, kurumlarla iyi ilişkiler kuran, SKT ile iyi ilişkiler içerisinde olan bir belediye başkanlığı yapacağımı herkese taahhüt ediyorum" diye konuştu.