SAADET PARTİSİ VE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NİN OLUŞTURDUĞU MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI SONER MALKOÇ VE DURSUN KIRAÇ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI HALKIN İÇİNDE YAPIYORLAR


 

milli-ittifak-adaylari-2

Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları Soner Malkoç ve Dursun Kıraç halkın içinde seçim çalışması yapmaya gayret ediyor. Geçtiğimiz hafta Cuma pazarında halka inen adaylar, geçtiğimişz cumartesi günü de Yenice ilçesinde Cumartesi pazarında vatandaşlar ile beraber oldular.

Karabük'ün en genç vekil adayı olan Saadet Partisi Karabük Milletvekili Adayı Dursun Kıraç “İşçilerimizin durumu kötü. 6 milyon asgari ücretlinin tamamı açlık sınırının altında yaşıyor. Dolayısıyla da hemen hemen çalışan kesimlerin tamamı açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşamaya mahkum edilmiş durumda” diye konuştu.

Seçim Beyannamesi’nde dile getirdikleri taşeron sistemini kaldıracaklarını yineleyen Kıraç, mevcut taşeron işçileri de kadroya alacakları müjdesini verdi.

Saadet Partisi Karabük Milletvekili Adayı Soner Malkoç ise ülkenin kalıtsal sorunlarının çözümü için bir araya geldiklerinin altını çizdi ve “Hepimiz bu ülkenin insanıyız. Tıpkı aynı apartmanda yaşayanlar gibi. Eğer komşular birbirinin gırtlağına yapışırsa ne o apartmanda huzur olur, ne de gırtlağa yapışanda huzur olur” dedi.

“Dış politikamız çok kötü, iç politikada da durumun aynı” diyen Malkoç, “Ülkenin en büyük sorunlarının başında işsizlik geliyor. İşsiz sayısı resmi rakamlara göre 6 milyonun üstünde. Bu ne demek 6 milyon gencimiz eve ekmek götüremiyor demek. Tarımdaki gizli işsizlik de had safhada. İnsanlar her yerde iş arar hale geldi” değerlendirmesini yaptı.

Editör: Haber Merkezi