MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİ SOĞUKSU MAHALLESİ SAKİNLERİNE "BANA KAZIK SORU SORUYORSUNUZ" SERZENİŞİNDE BULUNDU


 

20130510AW000952_02AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesinde yaptığı toplantıda, kendisine sorulan sorularda zorlanınca "‘Kazık Osman’ diye bir hocam vardı, siz de onun gibi bana kazık sorular soruyorsunuz" dedi.

Merkeze bağlı Soğuksu Mahallesi'nde kentsel dönüşümle ilgili vatandaşlarla istişare toplantısı yapan Milletvekili Osman Kahveci, vatandaşın TOKİ konutları ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Bir vatandaşın 3 tane sorum var diyerek, "Mahallede yaşayan insanların büyük kısmının emekli ve asgari ücret ile çalışıyor. 3-5 taksit ödeyemediğinde evden çıkarılan vatandaşların depozitolu yani peşinatları yanacak mı? yoksa belli bir yasal süreç var mı?’ diye sordu. Sorulan bu soru karşısında zorlanan Milletvekili Kahveci, “Bizim bir hocamız vardı, adı kazık Osman’dı. Kazık sorular sorardı. Senin sorun biraz kazık soru. Sen haklısın" dedi.

Milletvekili Kahveci, yaşanan bazı sorunlarda ise muhatabın Belediye ve TOKİ olduğunu belireterek, “Bu süreçlerin detayını ben bilmiyorum. Bana TOKİ uzmanı gibi, bir hukuk uzmanı gibi soru sorarsanız ben bilemem. Ben sadece bana sorduklarını burada cevap bulamadığımız konuları alıp, ilgili yerlere görüşüp bilgi size aktarıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi