AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin UYSAL, dolasıyla mesaj yayımladı.


 

Tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandili'ni tebriRegaip Kandili k eden Milletvekili Uysal, şunları kaydetti:

30 Mart 2017 Perşembe gününü cumaya bağlayan gece, rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç ayların başladığının habercisi Regaib Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Regaip gecesi, mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin müjdecisidir. Rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecenin kalplerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmek için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, hemşerilerimin bereketli üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Editör: Haber Merkezi