AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında merkez ilçede ve Eflani'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Ünal, Eflani'deki programı kapsamında Ovaçalış köyünün ev sahipliğinde Akkışla, Ovaşeyhler, Hacışaban, Akçakese, Karataş, Kutluören, Bağlıca, Bakırcılar ve Soğucak köylerinin muhtarları ve köylüler bir araya geldi.

Muhtarlardan talepleri ve çözüm önerileri noktasında istişareler gerçekleştirerek notlar aldıklarını belirten Ünal, "Gayretle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Ardından Esencik köyünde köylülerle buluşan Ünal, köy muhtarı Hasan Şahin'in oğlunun düğününe katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ünal, kız futsal takımı oyuncularıyla buluştu

Yıldız Kızlar Futsal Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Karabük Atatürk Ortaokulu Kız Futsal Takımı oyuncuları ile bir araya gelen Ünal, sporcuları tebrik etti.

Karabük Birlik Medya'yı da ziyaret eden Ünal, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Ünal ve Altınöz Soğanlı Çayında incelemelerde bulundu

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz yapımında sona yaklaşılan DSİ 23. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Soğanlı Çayı taşkın koruma inşaatında incelemelerde bulundu. Ünal ve Güneş incelemelerde yetkililerden bilgi aldı.

İş kapsamında 2 bin 600 metre çift taraflı olmak üzere toplam 5 bin 200 metre istifli, taş tahkimatlı sedde, 15 adet brit ve 1 adet sulama bendi olduğu ifade edildi. Ünal ve Altınöz Soğanlı Çayı taşkın koruma işinin Karabük’e ve bölgeye tekrar hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi