Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Regaip Kandili münasebeti ile kandil mesajı yayınladı.

Ak Parti Milletvekili Cumhur Ünal mesajında; "Recep, Şaban, Ramazan Ayı'nı ve Kadir Gecesi’ni kapsayan üç ayların müjdecisi, kandiller zincirinin ilk halkası Regaip Kandili’ni hep birlikte huzurla idrak ediyoruz.

Bu aylar, ilahi rahmetin oluk oluk aktığı, manevi huzur ve sükûnun gönüllere indiği kıymetli ve özel zamanlardır. Bu nedenle bu gün ve gecelerde Rabbimizin rızasını kazanmak için özellikle gayret edilmeli, müminlere sunulan fırsatlar değerlendirilmelidir. Bu mübarek vakitlerde ömrümüzün muhasebesini yapıp, yaratılış gayemizi yeniden idrak ederek, gönül dünyamız imar edilmelidir.  Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Yüce Rabbimiz üç ayları layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin.

Bu duygu ve düşencelerle Karabük’lü hemşehrilerim başta olmak üzere tüm islam Âlemi’nin Üç Aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, manevi atmosferi yüksek olan bu günlerin İlimize, Ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi
 

Editör: Haber Merkezi