safranbolu-mhp-asker-1

MHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKAN ADAYI MUHARREM ASKER İDDİALI


MUHARREM ASKER;


“DELEGE KİMİN DAHA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORSA, ONA OY VERSİN İSTERİM”


İKİ MUHARREM’DEN KİM KAZANIRSA KAZANSIN, ÖNEMLİ OLAN DAVANIN VE PARTİMİZİN KAZANMASIDIR”


 



4 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe kongresi ile ilgili Karabük Net Haber’e özel açıklamalarda bulunan İlçe Başkan Adayı Muharrem Asker, “İki Muharrem’den birinin kazanmasından daha önemlisi davamız ve partimizdir” dedi.

Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Editörü Ergün Başkaya’nın sorularını cevaplayan MHP Safranbolu İlçe Başkan Adayı Muharrem Asker, neden Safranbolu İlçe Başkanlığına aday olduğunu şöyle açıkladı;

“İlk zamanlarda İl Başkan adaylığını düşündüğüm doğrudur. Fakat daha sonra arkadaşlarımla, parti büyüklerimle ve genel merkez yöneticilerimle yaptığım istişareler sonucunda Safranbolu’daki mevcuttaki yönetim arkadaşlarım da Safranbolu İlçe Başkanlığı’na aday olmam konusunda karar kıldım.

Safranbolu’daki hiçbir arkadaşımda hiçbir eksik görmüyorum. Partimizin geçtiğimiz yerel seçimlerde aldığı 8 Binin üzerindeki oyu daha yükseklere çıkartmak hedeflerimizin başında. Partimiz için vereceğimiz bu çalışmalarda bütün ülkücü ve dava arkadaşlarımı yanımızda görmek isterim.”

İKİ MUHARREM’DEN BİRİSİNİN KAZANMASINDAN DAHA ÖNEMLİSİ DAVAMIZ VE PARTİMİZDİR

Asker açıklamalarına şöyle devam etti;

“Safranbolu’da iki aday var, birisi Muharrem Kaba, diğeri ben Muharrem Asker, bunların hiç önemi yok ama iki Muharrem’den birisi kazanacak, Allah kime nasip ederse. Fakat en önemlisi burada kazanacak olan davadır ve dava kazanacak, partimiz kazanacak. Eğer arkadaşım ilçe başkanlığı seçimini kazanırsa, sonuna kadar yanında olacağım, kendisi de bana aynı düşünceleri belirtiyor, İnşallah öyle olur, öyle temenni ediyorum. Allah nasip ederse de ilçe başkanı olursam, Safranbolu’da çok güzel bir teşkilatçılık yapmak istiyorum.”

“İLÇE BAŞKANI OLURSAM 8 BİN ÜYE YAPACAĞIM”

Safranbolu ilçe teşkilatının uzun yıllar 337 üye ile sınırlandırıldığını belirten Asker, ilçe başkanı olduğu takdirde en son seçimlerde alınan oy kadar üye yapmayı hedeflediklerini belirterek, açıklamalarına şöyle devam etti;

safranbolu-mhp-asker-2“Bilindiği üzere partimiz 2001 yılında tüm üyeliklerini fesih etmiş ve sıfırdan üye kayıtları yapılmaya başlanmıştı. Safranbolu ilçe teşkilatımızda da üye sayısı bu zamana kadar 337 ile sınırlandırılmış. O tarihten bu yana tüm kongreler 337 üye üzerinden yapılmış. Yine bilindiği gibi hali hazırda Safranbolu İlçe teşkilatında başkan yardımcılığı görevindeyim. Berke başkanla göreve geldikten sonra bu üye sayısını arttırmayı hedefledik ve kısa sürede 400 üyeye tamamladık. Eski üyelerimizin arasından vefat edenler, başka partilere kayıt olup üyelikleri düşenler olmuş, bu rakam 10-20 kişi desek doğru olur ama hiçbir dava arkadaşımızın üyeliklerinin silinmesi söz konusu olamaz. Allah bana nasip eder, seçimi kazanırsam ben bu üye sayısını 400 ile sınırlandırmayacağım. Son seçimde 8 Binin üzerinde oy alan bir parti olarak en az bu rakam kadar üye yapma hedefindeyim. Fazla üye yaptık diye bir endişe de taşımıyorum. Çünkü ben iyi çalışırsam, camia zaten beni orda tutar, yok çalışamazsam da giderim.”

“DELEGE KİMİN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORSA ONA OY VERMESİNİ İSTİYORUM”

Delegelere de seslenen Asker “4 Ocak Pazar Günü Safranbolu İlçe kongre salonunda oy kullanacak bütün dava arkadaşlarım oraya geldiği zaman şu an gözüken iki aday var ve bir ülkücü gibi düşünüp, bu davayı daha iyi ileriye götürecek, çıtayı yükseltebilecek kapasiteyi gördüğü kişiye oy vermelerini rica ediyorum. Burada ha Muharrem Asker, ha Muharrem Kaba, sonuçta parti, davamız kazanacak, şahıslar çok önemli değil. Yine tekrarlıyorum, delegelerimiz bu işi daha iyi yapabileceği konusunda kime inanıyorsa ona oy vermesini istiyorum.” Diye konuştu.