MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI YALÇIN SAMET SARITAŞ “ASIL ONUN PARTİSİNİN GENEL BAŞKANININ EMEKLİLİĞİ ÇOK YAKLAŞMIŞTIR”


 

mhp-kahveci-aciklama

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, bu gün yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Geçtiğimiz gün, Milletvekili Osman Kahveci’nin, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin kendisi için “emekliliğini dolduruyor” şeklindeki eleştirisi karşısında, “O ilk önce partisini baraj altında bırakan genel başkanını emekli etsin” demişti.

Kahveci’nin bu eleştirel açıklamasına bir cevap verdi ve şu açıklamalarda bulundu;
Sayın Kahveci‘nin geçtiğimiz günlerde basına yapmış olduğu açıklamalarda, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Bey ile ilgili sarf ettiği cümleler, Karabük’teki ve tüm ülkedeki ülkücü camiayı rahatsız etmiştir.

Sayın Genel Başkanımız, bir siyasi parti genel başkanlığının ötesinde, tüm Türk Dünyasının benimsediği ve kabul ettiği bir ideolojinin lideridir.

Mefkûresi ve terbiyesi ile büyüdüğü Ülkücü hareketten koparak bir siyasi partinin lideri olmamıştır. Tam aksine bu ideolojinin siyasi arenada ki tezahürü olan, kırk beş yıldır Türkiye ve dünyada sembol olmuş, Milliyetçi Hareket Partisini rahmetli Başbuğ’umuzun emaneti olarak görmüştür ve de görmektedir.

Sayın Kahveci;

Fikir adamlarının dönemi olmaz. Dolayısıyla emeklide olmazlar. Onların fikirleri ve ideolojileri yüzyıllar geçse de devam eder.

Ancak yanında yetiştiği HOCA’sına sırt çevirerek farklı siyasi parti oluşumları altında on iki yıldır ihanetin bahşişi olarak ülke yönetiminde olanların, çıkarları ortak noktada buluşuncaya kadar küfrettiği görüşlere mensup insanları kabinesinde bakanlık payesinde ödüllendirilenlerin belli dönemleri ve emeklilikleri olur. Allah’ın izniyle emeklilikleri çok yaklaşmıştır.

Son olarak Sayın Kahveci’ye Karabük’ümüz de yapımı tamamlanamayan ya da eksik kalan hizmetlerle ilgilenmesini ve takip etmesini tavsiye ediyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi