mhpden-govde-gosterisi



MHP ADAYLARINI KAMUOYUNA TANITTI


 

MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI ADEM KAR “14 YILDIR GÖÇ VEREN BİR İL KONUMUNDAN KURTULAMADIK”


 

RAFET VERGİLİ “HANIMIMA YALAN SÖYLEDİM, HALKIMA YALAN SÖYLEMEDİM”


 



 

MHP Karabük İl teşkilatı 1 Kasım’da yapılacak erken seçimlerde Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın’ı düzenlediği yemekli toplantı ile kamuoyuna tanıttı.

Yenişehir büyük kulüpte düzenlenen ve yoğun katılımın yaşandığı toplantının açılışında konuşan MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, bütünleşmeye, kardeşliğe beraberce geleceğe yürümeye her zamankinden daha çok ihtiyaçlarını olduğunu söyleyerek, biz milletimizi ayrılmaya değil birleştirmeye çağırıyoruz, ifadesinde bulunarak adaylarına destek istedi.

MHP ikinci sıra Milletvekili adayı Osman Aydın ise, “Bizim tek hedefimiz var oda millete hizmet etmek. Telefonu kaldırdığınız zaman gerçekten ulaşabileceğiniz biri varsa ona oy verindi. Oda Adem bey ve ben işte buradayız. Gece saat 3’te olsa arandığımızda kim olursa olsun vatandaşımızın hizmetinden olacağız. Biz ulaşabilen ve ulaşıldığında çözüm bulan kişiler olacağız. Sizin sayenizde inşallah Karabük’te 2-0 yapacağız” dedi.

“GÖÇ VEREN İL KONUMUNDAN 14 YILDIR KURTULAMADIK”
MHP birinci sıra adayı Dr. Adem Kar ise, memleket ve ülke sevdası olarak bugünlere geldiğini kaydederek, şu konuşmayı yaptı;

"27 senedir Karabük’te doktorluk yapıyorum. İnsana eşrafı mahlukat olarak nasıl değer verdiğimin şahitleri burada. 10 gündür 10 bine yakın kişiyle görüşme yaptık ve vatandaşımız bize eksisi gibi size ulaşabilecek miyiz, elini kolunu sallaya sallaya yanımıza gelip çayımızı içecek misin diye soruyor. Bundan sonra nasıl bir vekillik ve politika yapacağımızın teminatı ve referansı geriden gelen birlikte geçirdiğimiz 25 sene.

Ülkemiz büyük bir terör tehdidi altında. Bu ülke coğrafyasının üçte birinde terör örgütün mevzilenmesine ve her türlü teçhizatını tamamlamasına vesile olunmuştur. Devlet yönetiminde öyle yanlışlar vardır ki, yapılan ne kadar güzel hizmetler varsa onları da alıp getirir. Yüz binlerce ana kuzusu bugün terör örgütü ile göğüs göğüse çarpışmakta. Ülkenin güvenliği teminat altında olmayınca huzur olmaz. Huzur olmayınca da ekonomi olmaz.

Karabük’te 27 yıldır yaşıyorum. 14 yıl önceki Karabük ile bugünkü Karabük arasında fark var. Bugün çevre illerin ilçeleri ile bizim ilçelerimizi kıyasladığımızda aldıkları teşviklerle kaça katladıkları ortada. Karabük 14 yıldır göç veren il konumundan kurtulamamıştır. Yapılan istatistiklere bakıldığında Karabük’te her yıl 2 bin 500 gencimizin bu şehri kalıcı olarak terk ettiğini görüyoruz. Nasıl bir çözüm üretilmiş, nasıl bir hizmet getirilmiş."

20150930AW536988_01“HANIMIMA YALAN SÖYLEDİM, HALKIMA SÖYLEMEDİM”
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ben bugüne kadar halkıma yalan söylemedim diyerek, “Yapabileceklerimi söyledim, yapamayacaklarımın üstüne de bir kelime etmedim. Evimde hanımıma yalan söyledim, ama sizlere bir kere olsun söylemedim. Karabük’te mikro milliyetçiliği kaldırdık, hep bir araya gelip sorunları tartışabiliyoruz. Karabük’ü gelip hep birlikte kalkındıralım. Eskipazar’a Yenice’ye yapacağımız sanayi alanları ile işsiz gençlerimize iş imkanı sağlayalım. 7 Haziran’da her şey değişti. Artık Karabük’ün, Ankara’da yaptıramayacağı hiçbir iş olmaması lazım. Ankara Karabük’ü artık ciddiye almaya başladı. Bunu 7 Haziran’da gördüler. 1 Kasım’da dengeleri değiştirelim MHP 2 tane adayını Ankara’ya göndersin, Türkiye tarihinde Karabük iktidar partisinin siyasetini değiştirir. Bize destek verin 2 tane adayımızı Ankara’ya gönderelim” dedi.

Editör: Haber Merkezi