mhp-birlik-ana-foto



MHP KARABÜK İL BAŞKANLIĞI PARTİLİLERE BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ VERDİ


 

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BİRLİK YEMEĞİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Karabük Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. 

Yenişehir Büyük Kulüp’te gerçekleştirilen ve salonun tıka basa dolduğu birlik ve beraberlik yemeğinde MHP’li belediye başkan adayları gövde gösterisi yaptı.

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili ile birlikte Safranbolu, Yenice, Eskipazar, Eflani, Ovacık ve Yortan Pazarı Belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı birlik ve beraberlik yemeğinde ilk konuşan MHP İl Başkanı Metin Demirel, "2009’da başardık, 2014’te başaracağız" dedi.

“BİR OY FAZLA ALMANIN ÖNEMİNİ KAVRAYARAK ÇALIŞACAĞIZ”
Ekonomik siyasi ve sosyal problemlerin uç noktaya çıktığı bir dönem geçtiklerini anlatan Demirel, “Milli hassasiyetleri olan herkes teyakkuz halindedir. Son cereyan eden olaylar gelecek kaygısını iyice derinleştirmiştir. Öyle ki genel başkanımız bu son gelişmelere dikkat çekerek birlik beraberliğimizin azami noktaya çıkması gereğini ortaya koymuş, 30 Mart 2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin başarıya mahkum olduğunu çeşitli vesilelerle dile getirmiştir. Tam manasıyla “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” sözü zemin bulmuştur. Bu şartlar altında bir seçim dönemi geçireceğiz. Bu hassas dönemde görevinin bilincinde olan ülküdaşlarımızla el ele gönül gönüle vererek genel başkanımızın ifadesiyle 1 oy fazla almanın önemini kavrayarak çalışacağız. Bunu ülkemiz için Karabük’ümüz ve ilçeleri için çocuklarımızın geleceği için yapmak zorundayız, yapacağız. Yerel yönetimlerdeki Karabük belediye başkanımızın seçilmesi noktasında irade ortaya koyan çalışan, hizmetin karşısında bir destek yumağı oluşturan Karabüklü hemşehrilerimizle birlikte olacağız. Bizler çile çekmiş bedel ödemiş bu vatan millet için mücadele etmiş kişileriz. Bizler genelde Türkiye yerelde Karabük sevdalılarıyız. Bizlerin bu birliktelikle başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Çünkü bizler bu siyasi organizasyonu canından geçenler, çile çekenler bedel ödeyenlerden emanet aldık.2009 da başardık Karabük belediyesini kazandık ve halkımızın hizmetinde. Türkiye Karabük belediyemizin başarısını konuşuyor. Yine başaracağız. Safranbolu, Eskipazar, Eflani, Ovacık ,Yenice ve Yortan Pazarında da aynı başarıyı göstereceğiz” dedi.

“ZAFERE ULAŞACAĞIZ”
30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli idareler seçimi için gönül seferberliği ilan ettiklerini de belirten Metin Demirel şunları söyledi;

“Her partilimiz üzerine düşeni yapacaktır. Gün; önemi her vatansever tarafından ifade edilen yerel seçimlerde başarıyı yakalamak için çalışma günüdür. Gün; tek yürek tek bilek olarak Zaferlere zafer katma günüdür. Bunu sadece bir siyasi anlayışla ifade etmiyorum ve üstüne basarak ifade etmek istiyorum ki Genel başkanımız yerel seçimlerinin önemini her konuşmasında ifade edip, her şeyi bir kenara bırakıp 30 mart 2014 seçimlerinde başarıyı yakalamamız gereğini ortaya koymuştur. Bizler bu gerçeğin bilincindeyiz. Hep birlikte çalışacağız. Başaracağız başarmak zorundayız. Yunus Emre, Hacı Bektaşi Veli, Ahmet Yesevi ve Mevlana’nın anlayışı ile sentez olmuş anlayışımızın bilinciyle bu önemli seçimi yüreğimizi ortaya koyarak başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Başarıya giden yolda her şeyi bir kenara bırakarak biz olarak yürüyerek zafere ulaşmaya davet ediyorum. Şuna inancım tam ki yüreğimiz bir hedefimiz bir”

“HİÇBİR SIKINTI ÇEKMEDİK”
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise Karabük’te iki tane çok önemli olayı gerçekleştirdiklerini, birisi belediyecilik anlayışı, diğerinin ise siyasi anlayış olduğunu söyledi.

mhp-birlik-2Belediyecilik anlayışında bugüne kadar söylenen hayal görüyorsunuz denilen her hayalimizi hep beraber gerçekleştirdik diyen Vergili, “İşte bunlar hayaldir, bunlar yıldızları gökten indirmektir diyenler yaptıklarımızı çok basite indirmekteler. Siyasi olarak yaptığımız hadise şudur hiçbir zaman kadrolarımızda siyasi kadrolaşmaya gitmeden birçok yerde Milliyetçi Hareket Partisini seven arkadaşımız çoğaldı. Yapılmaz denen işleri yaparken hiçbir sıkıntı çekmeden hiçbir şekilde maddi sıkıntı yaşamadan bütün işlerimizi tamamladık. Karabük’te göreve geldiğimizde iki büyük problem vardı; bunlardan birisi hava kirliliği diğeri ise işsizlik problemi idi. Hava kirliliğinde 21. sıraya kadar geldik çünkü Karabük’ün yüzde 95’lik kısmına doğal gaz verdik. 4.5 yıl içerisinde 11 bin arkadaşımız iş bulmuş. Karabük’ün mahallerinde bir veya iki basit iş haricinde konuşulacak hiçbir problem bırakmadık. Türkiye’nin en kaliteli ve en ucuz suyunu şu anda Karabük içmekte. Karabük Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmetler sonucunda bir eve her ay 100 ile 150 TL arasında bir girdi sağlayıp bütçelerine katkıda bulunduk. 5 yıldan bugüne kadar suya zam yapmadığımız gibi su fiyatlarını indiren tek belediye Karabük Belediyesidir. Şu söylenebilir siz bu bütçeyi nasıl buluyorsunuz. Belediyenin kasasına elimizi sokmayarak bunu başardık. Buradan teşkilatımıza teşekkür ediyorum, bugüne kadar hiçbir teşkilat mensubumuz bize ihale için gelmedi. Bir arkadaşımız dahi menfaati için kapımıza gelmedi. Bir tanesi rant peşinde koşmadı. Bu demek ki bu bizim tek başımıza yapılan bir başarı değil. Bu başarı hep beraber sağlamış olduğumuz başarıdır. Bizim öncelikle arkamızdaki gücümüz Allah, ikinci gücümüzde sizlersiniz. 2009 yılında yapılan seçimlerde sizler olmasaydınız iktidar partisi 500 oyla belediyeyi teslim etmezdi. Ben şuna kalpten inanıyorum her biriniz bir belediye başkanı gibi çalıştınız. Bizim yapamadıklarımıza üzüldünüz, sessiz sessiz gelip şu mahallede şu sorun var şu mahalle bu sorun var dediniz. Bizim yapmış olduğumuz her iş sonunda bizden daha fazla sevindiniz” dedi.

mhp-birlik-1“GENÇLERDE SİYASİLERE GÜVEN DİYE BİR OLAY KALMAYACAKTI”
Verdikleri sözleri yerine getirmeselerdi, gençlerde siyasilere güven diye bir olay kalmayacağını da anlatan Vergili şunları söyledi;

“Bizler bundan sonra gençlerin siyasilere güvenini yenilemiş olduk. Ben şimdiye kadar hiçbir siyasinin Karabük’te vermiş olduğu sözleri yerine getirdiğini görmedim. Eğer bizde böyle yapmış olsa idik Karabük’teki siyasileri kimse adam yerine koymazdı. Sizler bizim arkamızda oldunuz sürece Karabük’te ve diğer ilçelerde seçimleri alacağımıza ben kalpten inanıyorum. Biz öncelikle sizin dualarınıza, sizin oluşturmuş olduğunuz sinerjiye, sizin ruh güzelliğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar sizler bunları bizden esirgemediniz, bizim yollarımız açıldı. Yolumuzda hiç engel kalmadı. Önümüzdeki 30 Mart tarihindeki seçimde de bütün belediyeleri alabilmemiz için dualarınızı bizden esirgemeyin. Yine arkamızda kale olun, yanlışımızın arkasında değil doğrumuz varsa hep beraber yürüyelim. Bizlerle birlikteliğinize devam edin”

Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin konuşmasının ardından ilçe belediye başkanları birlik ve beraberlik yemeğine katılanlara tanıtıldı.

Editör: Haber Merkezi