-    MHP KARABÜK İL VE İLÇE BAŞKANLARI DURUM DEĞERLENDİRMESİ VE SEÇİM ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPTILAR.

 

20121222AW000521_01

MHP Karabük il ve ilçe başkanları durum değerlendirmesi ve seçim çalışmaları ile ilgili toplantı yaptılar.

MHP il ve ilçe başkanları toplantı sonrası yayınladıkları bildiride, 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde partinin hedeflerine ulaşması için başlatılan çalışmaların yeniden gözden geçirildiği belirtildi.

Değerlendirme toplantısı ile ilgili Yapılan bildiride şu görüşlere yer verildi;

İlçe başkanları olarak il başkanımızın başkanlığında durum değerlendirmesi ve seçim çalışmalarını tespit ve çalışma metotları ile ilgili konularda fikir alışverişi yaptık.

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde partimizin hedeflerine ulaşması için başlatılan çalışmalar yeniden gözden geçirildi. Yerelde Karabük, genelde Türkiye sevdalıları olarak ülkemizin içinde bulunduğu durum ve AK Parti iktidarının gayrı milli ve her telden çalan politikalarının da değerlendirildiği toplantıda, ülkemizin her zamankinden fazla Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı olduğu fikrinden hareketle, daha azimli ve kararlı bir şekilde gönül seferberliği ilan edip bütün teşkilatlarımız ve ülküdaşlarımızla el ele gönül gönüle yürüme kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk.

İmralı canisi ile ilgili ortaya atılan şirin gösterme gafleti, adeta dağa çıkan bölücülerin sesi olma cüretini basiretsizliğini gösteren maalesef bu ülkede TBMM Başkanlığı yapmış bir AK Parti’li yetkilinin ifadeleri şaşırdıklarının son göstergesi olmuştur.

Türkiye’nin imarını yapan emeklilerimizin kurumsallaştırdığı iktisadi değerleri satıp savan iktidar Maliye Bakanının ağzından emeklilerimiz dünyada en fazla parayı alan emekliler olduğunu ifadesi de gerçekten çok manidardır. Tel tel dökülüyorlar.

İktidar yapılma nedenlerinin gereğini yapan AK Parti hükümetinde artık takke düşmüş kel görünmüştür. Her müzik aleti kendi havasında çalan bir orkestra görünümde duyulmaması gereken sesler çıkarmaktalar. Bu sesler AB ve ABD’nin notasıdır. Bizler bu iktidarı Atatürk’ün gençliğe hitabesinde yer alan ‘iktidar sahipleri gaflet dalalet veMHP_LOGO hatta hıyanet içinde olabilirler’ sözü ile tanımladığı iktidar olarak görmekteyiz. Damat Ferit Paşa yönetiminin tarihteki yerini aldıklarını düşünmekteyiz.

Karabük ve ülkemiz için siyasal mücadelemizi mevcut iktidardan bir an önce kurtarıp Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara getirme gayret ve kararlılığımızla hedefimize ulaşacağımızdan eminiz. AK Parti iktidarından kurtarma çabamıza Karabüklü hemşerilerimizin omuz vereceğinden de eminiz. Bu kutlu mücadelede Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türküm diyene.

 
Editör: Haber Merkezi