MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI FERAMUZ AKBULUT, AK PARTİ İLE SİYASİ TARTIŞMALARI SEVİYESİZ OLARAK DEĞERLENDİREN CHP’YE DE CEVAP VERDİ.


 

mhp-chp-seviye


MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut yazılı bir basın açıklaması yaptı. Akbulut açıklamasında, AK Parti ile MHP arasındaki karşılıklı tartışmaları seviyesiz olarak değerlendiren CHP’ye cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut yayınladığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
Son günlerde karşılıklı açıklamalarla ilgili siyasilerin açıklamalarını gördüm. Siyasilerin bir kesimi durumdan vazife çıkarmak, bir kısmı da acizliklerini örtmek için "bakın biz neden konuşmuyorduk seviye düştü" dediler.

Hangi cümle hangi ifade şahsen merak ediyorum. Öncelikle her siyasi şunu bilmeli, MHP teşkilat ve yetkilileri neyi, nerede, ne zaman, ne şekilde konuşacağını çok iyi bilir. MHP'nin hassasiyetleri siyasi kaygıdan kaynaklanmaz.

MHP teşkilatları  önce ülkem, sonra partim, sonra ben felsefesine bağlıdırlar. Siyaseten ifade ettikleri gerçeklere ve belgelere dayalıdır. Dünyada ve ülkemizde gelişen olayları ele alırken, tek kaynaklı bilgilenmemin doğru olmayacağından hareketle, bilimsel ve kültürel birikimlerin her renginden faydalanır. Dünü çok iyi bilir, geleceğe ışık tutma adına, Asil Türk milletinin hasletlerini özümsemiştir. Gelecekte mutlu ve güçlü olabilmesi için çaba sarf eder.

Daha başka anlatımla oy alabilmek için milletinin hiçbir duygusunu, hiçbir problemini, istismar etmez. Yanıltıcı beyan ve faaliyetlerde bulunmaz. Çarpıcı  bir örnek ile; AKP’nin çarşıda pazarda üye yapmak için dolaştıkları mekanlarda ifade ettiklerinden  şimdilik bahsetmeyeceğim.

Karabük işsizlik açısından nerede seviyeli AKP yöneticileri. İşsizin, işsizliğinden, fakirin yoksulluğundan, siyaseten faydalanmaya çalışacaksınız, ondan sonrada seviyeden bahsedeceksiniz. Yok, öyle yağma.  Oy alabilme adına ne insanlığa, ne siyasi ahlaka sığmayan davranışları yapanların seviyesini düşünmek bile istemiyorum.

Binmişler saltanat kayığına, herkesin onlardan olma mecburiyeti var sanki. Allah aşkına açıklamalarımızdan
bir tanesine yalan, yanlış diyebiliyor musunuz? Bizim açıklamalarımızda bulunan ifadelerin tamamı temel dayanağı olan, muhataplarına söylenen ve söylenmesi gereken sözlerdir. Şunu da hemen belirtmeliyim ki çabamız halkımıza gerçekleri göstermek, meseleleri anlatmak. Bu konuda çok şeyler söyleyeceğiz.

Şükür Yaratana; Hacı Bektaş'ı Veli, Yunus Emre, Yesevi'nin nefesinin olduğu ocaklarda yetiştik. Adap, edep noktasında siyasi ahlak ve seviye anlamında AKP'nin en üst yöneticisinden, en alt yöneticisine ders verecek donanım ve anlayıştayız. Hak edene, hak ettiği cevabı da vermekten kaçınmadık, kaçınmayız. İfade ettiğimiz gerçeklere cevap veremeyenler gerçeklere uymayan bahanelere sığınıyorlar. AKP yöneticileri, İmralı'daki cani Tayyip Erdoğan'ı başkanlık seçimlerinde destekleriz. AKP ile bu manada ittifak yapabiliriz diyor. Siz ne diyorsunuz, cevaplayın. Karabük halkı da öğrensin, seviyesi iktidar nimetleriyle yükselmiş seviyeli AKP yöneticileri.

Editör: Haber Merkezi