MHP KARABÜK İL BAŞKANI METİN DEMİREL, AK PARTİ İL BAŞKANI ÖMER AYAR’A AĞIR CEVAP VERDİ


 

mhp-akp-cevap


Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Metin Demirel, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar’ın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile ilgili yaptığı açıklamaya çok ağır cevap verdi.

Demirel’in, Ömer Ayar verdiği cevap ta şu açıklamalar yapıldı;
AKP İl Başkanı Ömer Ayar, basına yaptığı açıklamada oylarının düşmediğini ifade etmiş.

Genel Başkanlarının ‘Karabük’te durumumuz iyi değil’ mahiyetindeki sözleri ulusal medyada yer almıştı. AKP İl Başkanı telaş içinde yine alışkanlık haline getirdikleri inkar politikasına baş vurarak oylarının düşmediğini beyan edip, yerel seçimleri kazanacaklarını açıklamış.

Karabük te yaşayan herkes MHP Belediye başkanının hizmetlerini konuşurken, birçok ilin belediye başkanının yapılan hizmetleri örnek alarak çalışmalarının seyrini değiştirirken, İl Başkanının bu açıklaması boşlukta kalmaktadır. Çaresizlik içinde bir şeyler söyleme ihtiyacı duyuyorlar.

Bütün hizmet birimlerinde ve hizmet alanında Belediye Başkanımızın icraatları 2004-2009 arası görev yapan AKP Belediye Başkanın çok üstünde. Ayrıca daha kaliteli hizmet, daha ekonomik olarak yapılıyor. Hangi gerekçe ile yeniden kazanacağız diyorlar. Özel kalem harcamalarını daha fazla yapmak için mi? Yeniden bir ters üs geçit yapmak için mi? Hiç ekonomik olmayan yeni bir belediye binası yapmak için mi? Kaç poster asacaklar, üç kuruşluk hizmet için kaç liralık masraf yapacaklar. Karabük yerel hizmetler yönünden bölgemizin Kuzey yıldızı olmuştur. Bu hizmetleri yapabilecek bir AKP’li İl Belediyesi var mıdır acaba? Şehircilik anlayışı olan vizyonu, gelecek planı olan bir şehir haline geldik. Bu hizmetleri yapan bir belediyeyi ancak alkışlamak, takdir etmek gerekir. Tabi sizler resmi araçlarla kumanya dağıtarak, üye yapmaya, ev ev dolaşıp işsizin, işsizliğini istismar etmeye devam edin. O gittiğiniz yerlerde ifade ettiklerinizi sürdürün, işporta tezgahlarının arasına kurduğunuz üye yapma reyonlarınıza devam edin. Bakın sonuç ne, Karabük te durumunuz iyi değil, olmayacak ta zaten. Karabük halkı bu hizmeti yapanları takdir ediyor, takdir etmeye de devam edecek.

İl Başkanı biraz da Akillerden bahset, çözüm sürecinden bahset, Recep Tayyip Erdoğan-Bebek katili ikilisinden, AKP-BDP-İmralı-Kandil ilişkilerinden bahset. Sesiniz çıkmıyor bu süreçle ilgili ne düşünüyorsunuz? Analar ağlamasın, kan dursun, çadır tiyatrosunun neresindesiniz ifade et. Genel Merkezinize, Karabük MHP teşkilatlarının yıkım projesi karşısında mücadelelerinin devam edeceğini de bildir. Belki azar işiteceksin İl Başkanı, cevap veremeyeceksin ama bir soru sorayım; Sende Ne Mutlu Türküm diyene sözünden rahatsız mısın? Merak etme  ‘rahatsız değilim’ de. Genel Başkanınızı örnek al. Güneydoğuda 36’ya böl, İç Anadolu’da tek bayrak tek millet tek dil de. Karadeniz’de de Ne mutlu Türküm diyene de. Akiller kızar, sürece zarar verirsin! Ama yine de sen de…

Editör: Haber Merkezi