MHP SAFRANBOLU İLÇE VE KARABÜK İL TEŞKİLATINDA GÖVDE GÖSTERİSİ GİBİ BAYRAMLAŞMA YAPILDI


 

mhp-bayram-ana-foto


Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu ilçe ve Karabük İl Teşkilatlarında aynı gün peş peşe bayramlaşma yapıldı.

İlk olarak MHP Safranbolu teşkilat binasında yapılan bayramlaşma törenine, MHP’nin Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayları Çetin İpek, Sebahattin Uzun ve hemen bayramdan sonra adaylık müracaatı yapacak olan Osman Aydın katıldı. Yaklaşık 100 kişilik bir partili grubun katıldığı bayramlaşmada MHP Safranbolu İlçe Başkan Ahmet Savaş bir konuşma yaptı. Önümüzdeki mahalli seçimlerde ülkenin geleceği için birlik ve beraber olmanın gerektiğini belirten Savaş, konuşmasının ardından aday adaylarının elini kaldırdı.

Hemen ardından Karabük il Teşkilatında düzenlenen bayramlaşmaya yapılan katılımın çokluğu mahalli seçimler öncesi adeta gövde gösterisi yapar gibiydi.

MHP İl Teşkilatının bulunduğu iş hanında merdivenlere kadar taşan partili kalabalık, MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin katılımı ile coşkusunu gösterdi.

Bayramlaşmada Belediye Başkanı Rafet Vergili bir konuşma yapmazken, İl Başkanı Metin Demirel yaptığı konuşmada önümüzdeki yerel seçimler ile ilgili il genelinde büyük bir başarıyı hedeflediklerini dile getirdi.

 

HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ


 

Editör: Haber Merkezi