MHP KARABÜK İL BAŞKANLIĞINA BURHANETTİN ARSLAN ATANDI


 

mhp-yeni-yntm


MHP Genel Merkezi tarafından Karabük İl ve merkez İlçe yönetimlerini görevden alarak yeni atamalar yapıldı.

MHP Genel Merkezinin Karabük İl Başkanlığına Burhanettin Arslan ve Merkez İlçe Başkanlığına Yalçın Samet Sarıtaş’ı ataması nedeniyle parti binasında devir teslim töreni yapıldı.

Törende konuşan MHP eski İl Başkanı Metin Demirel, zaman zaman yapılan bir nöbet değişimi olduğunu söyledi.

Demirel, nöbet değişiminin kritik bir dönemde oluyor gibi yanlış anlaşılmaya yer vermemesi gerektiğini söyleyerek, “Dün olduğu gibi bugünde ülkücü hareket ve ülkücüler birlik ve beraberlik içinde omuz omuza bu mücadeleye kesinlikle en ufak kesintiye uğramadan devam edecektir. Biz hepimiz MHP’nin başarısı için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. MHP Türkiye’nin diğer yerlerinde olduğu gibi Karabük’te bütün ilçeleri ve beldelerinde başarı ile çıkacaktır” dedi.

MHP Karabük İl Başkanlığına atanan Burhanettin Arslan ise yaptığı konuşmada, “Böyle onurlu bir görevi onurlu bir kişiden devir almaktan dolayı gurur duyuyorum. Metin başkanımızı ben Karabük’te siyasetin duayeni olarak kabul ediyorum. Ben böyle bir insandan görevi almakla onur ve şeref duyuyorum. Siyaseti Metin Demirel Kadar yapamasam bile onun izinden gideceğimi, onu onura edeceğimi ve mahcup etmeyeceğini buradan söz veriyorum. Devlet kademelerinde 44 yıl çalıştım, bunun 41 yıl idarecilikte bulundum. 41 yıllık idareciliğim dönemimde devletimi mahcup edecek hiçbir hal ve harekette bulunmadım. Gururla ve alnımın akıyla görevi teslim ettim ve emekli oldum. Daha sonrada değerli kardeşlerim beni MHP İl Başkanlığı görevine layık gördüler. Bu görevi kabul etmemek mümkün değildi. Çünkü onlar bana bu görevi layık gördükten sonra bende kabul ettim. Kabul ederken de eski yönetim veya yeni yönetim diye asla bir şey düşünmedim. Görevi devir aldığım arkadaşların görevi bıraktığı yerden bu görevi aynen sürdüreceğimin vaadinde bulundum. Söz veriyorum tarafsızlık ilkesi içersinde şunun veya bunun adamı olmadan Milliyetçi Hareket Partisinin adamı olarak tek adam MHP olarak görevimi layıkı ile sürdürmeye çalışacağım. Hatam olursa benden önce siyaset yapmış olan siyasetçilere danışıp onları örnek alacağım. Bu davayı Karabük’te en iyi yerlere getirmek için elimden gelen çabayı göstereceğim. İnşallah sizlerde bu birliktelikten vaz geçmeyerek bizde bu davayı omum omuza en ileriye getirmek için birlikte çalışacağız” dedi.

NİFAK SOKULMAYA ÇALIŞILMAKTA
Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili’nin çalışmalarının çok üst düzeyde olması nedeniyle bazı çevreler tarafından nifak sokulmaya çalışıldığını ve buna asla izin verilmeyeceğini de belirten MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, “Şu anda belediye başkanımız ve partimizin belediye başkan adayı Rafet Vergili’nin performansının çok üstün olduğunu herkes görüyor ve biliyor. Fakat bu performansını düşürebilmek için bazı çevrelerden nifaklar sokulmaya çalışılmakta. Umarım bu nifak tohumlarını aranıza sokmayarak bu birlikteliği sonun kadar hep birlikte götürmeye çalışırız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş ve MHP İl Eski Bşkanı Metin Demirel partileri el ele selamlayarak bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdiler

20140301AW021436_01Burhanetin Arslan başkanlığındaki Milletçi Hareket Partisi İl Yönetimi şu isimlerden oluştu, “Hasan Kutucu, Kemalettin Tan, Haldun Sevinçler, Emrah Köklü, Gürkan Malkoç, Yasin Kaplan, Levent Mutlu, Tuba Başsarıoğlu, İbrahim Balık, İsmail Köse, Sadık Bozyurt, Mehmet Çelen, Ümit Hakan Yılmaz, Hakan Yılmaz, Fatih Çapraz, Abdullah Küçüktepe, Mustafa Taslakoğlu, Nezahat Tekin ve Şenol Işık.”

Yalçın Samet Sarıtaş Başkanlığında oluşan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe yönetimi ise şu isimlerden oluştu “Necati Müsellim, Mahir Acar, Ramazan Cesur, Özcan Kavilci, Salih Küçüktepe, Şefki Çelik, Namık Kemal Ünal, İbrahim Bitkin, Kemal Ünal, İhsan Baylan, Cem Varan, Şaban Yılmaz, Mehmet Çakmak, Hasan Kahreman, Bahattin Aydoğdu ve Hüseyin Ulusoy.”

Editör: Haber Merkezi