MHP KARABÜK İL BAŞKANI METİN DEMİREL “İL BELEDİYEMİZİN YANINA EN AZ 3 TANE İLÇE BELEDİYEYİ KATACAĞIZ. ÇITAYI YÜKSELTTİK, BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZI BUNLARA GÖRE DEVAM ETTİRİYORUZ. YEREL SEÇİMLERDE TUSUNAMİ ETKİSİ YAPACAĞIZ”

 

mhp-cok-iddiali


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Metin Demirel, partinin tüm birimleri olarak önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazır olduklarını ve tusunami etkisi yapacaklarını söyledi.

Kamuoyunda yerel seçimlere AK Parti’nin çok hızlı bir şekilde hazırlandığı, bazen de Rafet Vergili’nin tekrar aday olacak mı, olmayacak mı konusunda konuşmaların yer aldığını anlatan Demirel, “2009 yılındaki yerel seçimlerde bana göre Karabük’te 7.9 şiddetinde bir deprem oldu. Herkese ilan ediyorum ki bunu bilmeli Milliyetçi Hareket Partisi bütün birimleriyle önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazır. Ciddi manada da bu hazırlıklarını artırarak devam ettirmektedir. Biz Karabük’te bu çıtayı yükseltiyoruz ve şunu samimiyetimle söylüyorum, bütün ilçelerimizde önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere iddialı gireceğiz ve bütün ilçelerimizde seçimleri alabilecek bir güçteyiz. Buna göre hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

İlçelerdeki teşkilatlarının buna hazırlıklı olduklarını ve MHP’nin önümüzdeki yıl seçimde Tusunami etkisi yapacağını da belirten Metin Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada, “En azından mevcut il belediyesinin yanına 3 tane daha İlçe Belediyesini katacağız. Bize en yakın ilçemiz olduğu için Safranbolu’ya buradan mesaj veriyorum. Karabük bugün MHP’li Belediyenin çalışmaları neticesinde evlerinize çeşmelerden akan sular şişe suyu kalitesinde olduğunu söylüyoruz. Ben buradan Safranbolululara şu müjdeyi veriyorum, Safranbolulu vatandaşlarımız biraz sabırlı olsunlar. İnşallah 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden sonra onlara da aynı sağlıklı suyu vermeye talibiz. Yani Safranbolu Belediyesini de almaya talibiz. Bu güç MHP’de vardır, bunu göreceğiz. Bazıları için bu Tusunami büyüklüğünde bir şey olacaktır. Biz çıtayı yükselttik, bütün çalışmalarımızı bunlara göre devam ettiriyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz yıl Safranbolu’ya yaptığı ziyarette söylemiş olduğu bir şey vardı. Genel Başkanımız Safranbolu’yu da istiyorum demişti ve Genel Başkanımızın bu isteği doğrultusunda Safranbolu’yu da almaya talibiz. Bunun müjdesini de yakın zamanda Genel Başkanımıza sunmayı düşünüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinde en ufacık bir çatlak, bir sıkıntı, bir problem kesinlikle yok, bütün birimlerimizle beraberiz. Bütün teşkilat birimlerimizle, ilçelerimizle bu çalışmaların içersinde Belediye Başkanımız da var. Tabii ki araştırmalarımızı, çalışmalarımızı beraber yapıyoruz. Belediye Başkanımız bu çalışmaların içerisinde, Safranbolu ilçe teşkilatımız bu çalışmaların içerisinde. Biz Eskipazar’da Belediyeyi almaya talipsek tabii ki Eskipazar’daki ilçe teşkilatımızla beraber yapacağız. Bu manada bir sıkıntı yok. Biz burada şu anda hodri meydan diyoruz. Çıtayı yükselttik. Karabük bazında gerçekten söylüyoruz Tusunami olacak. Bazılarının biraz morali bozulacak ama, biz bu politikamızı devam ettireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karabük’teki hizmeti ortada bundan memnun olmayan var mı yok. Biz bu hizmetleri ilçelerimize de taşımak istiyoruz, bu bizim en tabi hakkımız değil mi?” diye konuştu.

Gazetecilerin, ‘Mevcut Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin aday olmayı düşünmediğini’ söylediğini hatırlatılması üzerine, MHP İl Başkanı Demirel, “Bunu söyleyebilir, mevcut Belediye Başkanıdır. Bizim de bir hesabımız var. Günü geldiği zaman her şey açıklanacak. Hiçbir sıkıntımız yok. Taktiksel siyaset yapıyoruz. Aday arıyoruz deriz, bilmem ne deriz ama Karabük’te bazıları Tusunamiyi yaşayacak. Şu andaki mevcut teşkilat Milliyetçi Hareket Partisi adına üç tane seçimi yaşayacak. En önce yerel seçim olduğu için onu söylüyoruz. Biz tüm seçimlere bütün arkadaşlarımızla beraber hazırlanıyoruz. Genel seçimlerde de aynı Tusunumayi yaşatacağız. Biz yereldeki başarıyı Genelde de halkımızın hizmetine sunacağız ve buna da hazırız.” ifadesinde bulundu.