Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, yayınladığı basın açıklamasında, parti olarak yerel seçimlere eksiksiz olarak hazırlandıklarını ve hedeflerinin çıtasının çok yüksekte olduğunu belirtti.


 

mhp-feramuz-iddiali

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut yaptığı açıklamada tüm il genelindeki parti teşkilatlarının yerel seçimler için çalışmalara başladığını ifade etti.

Akbulut yazılı olarak yayınladığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
2014 Yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin hazırlıkları devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerel seçimlerde başarılı olmak için planlı programlı çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Seçimde çalışacak olan ekiplerimizin bir bölümü ile bu güne kadar 11 toplantı gerçekleştirdik.

Kadınlarımızın partimizin Karabük Belediye Başkanlığını kazanmamızdaki rolü çok büyüktür. Önümüzdeki seçimlerde daha planlı ve programlı bir çalışma yapmak için parti içi eğitimlerimizi devam ettirmekteyiz.

Hep birlikte yerel seçimlerde partimizi Karabük ilinde birinci parti yapmak için gereken çalışmalara şimdiden başlamış bulunuyoruz. Karabük Milliyetçi Hareket Partisi Belediyesinin çok başarılı ve vizyon sahibi çalışmalarını ve hizmet etme anlayışını, diğer ilçelere de kazandırma adına il-ilçe ayrımı yapılmaksızın bütün teşkilatlarımız tek vücut, tek yürek halinde başarıya endekslenmiş durumdayız.

Kadınlarımızın büyük desteğinin yanına gençlerimizi de katarak Allah’ın izniyle başarıyı yakalayacağız. Çalışmalarımızı yürütürken ilçe başkanı arkadaşlarımız da aday belirleme ve belediye meclisinde yer alacak kişileri tespit etme adına çalışmalarını yürütmektedirler.

Lider doktrin teşkilat anlayışına göre hareket etme mecburiyeti olan camiamız bir bütünlük içinde, herkes kendi ilçesinde, yetki alanında dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneğini verecektir. Başarıyı yakalamak için hep birlikte el ele yüreklerimizi birleştirerek ortak akılla şekillendirerek hedefe yürümekteyiz.

İl Başkanımızın, başkanlığında, Genel Merkez Yönetimimizin seçim stratejilerini ve önerilerini dikkate alarak, ilçe özelliklerine göre çalışmalarımız devam edecektir.

Çalışmalarımızda seçim takvimini önceliğine göre uygulamanın başarıyı yakalamada önemini bilerek hareket etmekteyiz.

Öte yandan, Karabük halkı genel hizmetler noktasında maalesef yetim bırakılmıştır. Hiç bir öncelik alamayan ilimiz yapılan yeni uygulamalardan en az pay alan il olmuştur. Güçlü yerel yönetimle bu açığı da kapatmak istiyoruz. Çünkü mevcut belediye hizmetlerimiz mukayese kabul etmez yükseklikte, kalitede ve öncelik açısından da en öndedir. Bu hizmetleri yapmada büyük emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere, Belediye Meclis Üyelerimize ve Belediye çalışanlarına da teşekkür ediyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi sevdamız Karabük ve Türkiye’dir.

Kısır siyasi çekişmeler içinde olmadık, olmayacağız. İktidarımız döneminde siyasi parti farkı gözetmeden, Karabük, Yenice, Safranbolu, Eskipazar, Eflani ve Ovacık Belediyelerine önemli katkılar sağladık. Bakanlarımızın gelişinde Belediyeleri programlara aldık. Katı parti taassubu ile her alanda hareket eden AKP zihniyetinin iflas eden hizmet anlayışını ret eden, insana hizmet etmek anlayışımızı tüm ilde hakim kılma adına yerel seçimlerde başarılı olmak zorundayız.

Karabük ve Karabük halkı için en iyi hizmeti halkımızın hizmetkarı anlayışıyla gerçekleştirmenin gayreti içinde olacağız.