MHP KARABÜK TEŞKİLATI, AK PARTİ’NİN ÇÖZÜM SÜRECİ ÇALIŞMALARINI KARABÜK’TE YAKIN TAKİBE ALDI VE AK PARTİLİLERİN ZİYARET YAPACAKLARI YERLERE ÖNCEDEN GİDEREK, AK PARTİ’NİN ÖNÜNÜ KESME ÇALIŞMASI YAPIYOR


 

mhp-sehit-aileleri-dern


MHP Karabük İl Teşkilatı, AK Parti’nin Çözüm Süreci çalışmaları için Karabük’e gelen Erzincan Milletvekilinden önce Karabük Şehit Aileleri derneğini ziyaret etti. MHP İl Başkanı Metin Demirel, ziyarette Şehit Aileleri Derneği Başkanı Celal Esen’e yarın AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’ye gerekli cevabın verilmesi istendi.

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel ziyaret sırasında şu açıklamalarda bulundu;

“Vatanımızın bölünmemesi için şehadet şerbeti içen  genlerimizin şehitlerimizin ailelerinin oluşturduğu derneğinizi ziyaret etmekten onur duyuyoruz.

AKP iktidarı BDP İmralı canisinin ortaklaşa yürüttüğü çözüm politikası yıkım projesidir. Bu proje ana hatlarıyla incelendiğinde çözüm değil bölme projesidir. Recep Tayyip Erdoğan’ın seçmiş olduğu 63 tane Akil denen aslında akıllı geçinen akılsızlar güruhu ülkeyi gezmeye  ve ülkenin bölünmesi noktasında kamuoyu oluşturmaya başladılar. Bu akılsızlar güruhuna ortamı uygun hale getirmek için AKP milletvekilleri öncü kuvvet gibi yurdumuzun her yöresine dağılıyorlar. Bunlardan biri olan AKP Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’nin Karabük’e geldiğini duyuyoruz. Bu sabah basın mensuplarıyla bir araya geldiler. İnşallah dünde dile getirdiğimiz gibi bu zevata gerekli sorular sorulup cevapları alınmıştır.

Şu an içinde bulunduğumuz mekân bu ülkeyi böldürmemek için bir çakıl taşını bile vermemek için vatanı uğruna göğsünü siper edip toprağa düşen şehitlerimizin ailelerinin oluşturduğu bir mekândır.

Bu yıkım ekibi aldığımız duyumlara göre buraları da ziyaret edeceklermiş. Hangi yüzle sizlere ne söyleyecekler. Sizlere minnettarız teşekkür ederiz, çocuklarınız bugün hayata geçirmeye çalıştığımız çözülme ve bölünme projesi için mi toprağa düştü diyecekler. Eğer bu zevat burada hak ettiği cevabı alamazsa önce şehit olan o civanlarımızın  ruhları sızlar. O yüreklerden kan sızar. Daha sonra Türk milletinin iki eli kıyamette yakamızda olur. Ben şuna inanıyor ve güveniyorum ki  ferasetli ve asil olan bu millet bölücüye ve yıkım ekibine hak ettiği cevabı verecektir. Türk milletinin şiddetli tokadı bu güruhun suratında patlayacaktır."

Yapılan görüşmede, MHP Karabük il başkanı Metin Demirel vasıtasıyla yıkım projesiyle ilgili akil insanları tanıtan bir raporla ve MHP genel başkanı Dr. Devet Bahçeli’nin “Ustalık Dönemi Tuzakları” adlı kitabı şehit aileleri dernek başkanı Celal Esen’e sundu.

 

Editör: Haber Merkezi