MHP, KARABÜK’ÜN ESKİ VE TANINMIŞ SİYASETÇİSİ MUSTAFA EREN’İ KAHVALTISINA DAVET EDEREK FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI


 

EREN “BEN DAVET EDİLEN YERE GİDERİM, AMA SEÇİM MALZEMESİ OLARAK KULLANILMAYA ÇALIŞMAK İSTENİYORSAM, ONLARIN SORUNU”


“PARTİM BENİ BİR YERE DAVET ETMİŞ, BİR GÖREV VERMİŞ DE BEN GİTMEMİŞ MİYİM, YAPMAMIŞ MIYIM?”


 

eren-secim-malzemesi-1

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ile Ayhan Akbaş, evvelsi gün Safranbolu esnafına ve eşrafına bir kahvaltı verdi.

Düzenlenen kahvaltıya davet edilen CHP’li Mustafa Eren’de katıldı ve Eren ile Rafet Vergili, Durmuş Yalçın, yan yana çekilen fotoğraflarını sosyal medyada yayınladılar.

MHP’nin kahvaltısına katılan Mustafa Eren, kendisi ile fotoğraflar çektirerek sosyal medyalarda yayınlanması ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Eren “Ben davet edilen yere giderim. Davete icap sünnettir. Yarın AK Parti’de davet etsin oraya da giderim. Ben kamuya mal oluş bir siyasetçiyim. Siyasi nezaketi hep göz önünde bulundurmuşum.” Diye konuştu.

eren-secim-malzemesi-2Karabük Haber gazetesi ile Karabük Net Haber’e özel açıklamalarda bulunan Mustafa Eren “Beni o kahvaltıya davet edip, ardından siyasi bir malzeme kullanmak isteniyorsam o benim değil, onların sorunu ama ben o kahvaltıya siyasi bir malzeme olmak için değil, siyasi nezaket için gittim. Dün de Sayın Mehmet Ali Şahin ile Safranbolu’da görüştük, sohbet ettik.” Dedi.

Bir tek kendi partisi olan CHP’nin kendisini hiçbir yere davet etmediğinin altını da çizen Eren “Seçim boyunca beni partimin ne yöneticileri ne adayları hiçbir çalışmaya, hiçbir yere ve hiçbir etkinliğe davet etmediler. Partimin iki adayına da ‘hizmetinize hazırım’ dedim. Buna rağmen beni yok sayıyorlar, adam yerine koymuyorlar gibi bir tavır içine giriyorlarsa oda onların sorunu. Partim bana bir görev vermiş de, yapmamış mıyım? Yarın da partimin seçim yürüyüşüne katılacağım. Daha da ilginci, resmi kayıtlara göre CHP’nin Safranbolu’daki seçim ofisi benim büromdur Eğer benim tavrıma CHP’li arkadaşlar bu tavrımdan rahatsız oluyorlarsa, ilkönce CHP’ye ihanet edenlerden bir hesap sorsunlar.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi