Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenel, Karabük’e geldi


 

20130518AW000585_01Genel Başkan Şenel, ilk olarak MHP Karabük İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Metin Demirel’den kent hakkında bilgiler aldı.

Karabük’ün Türkiye’nin en güzide illerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Şenel, “Karabük Belediyesinin MHP’li olması çok büyük bir avantaj. Karabük için bu büyük bir imkan. Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalar ortada. Kendisine oy veren vermeyen Belediye’nin hizmetlerinden dolayı mutlu” dedi.

Kadın Kolları Genel Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenol, daha sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti. Partililerinde eşlik ettiği ziyarette Şenel, kentte yaptıkları çalışmalardan ve hayatı kolaylaştırdıkları için teşekkür etti.

20130518AW000585_02(1)Belediye Başkanı Rafet Vergili, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Baktığınız zaman Refah Partisi, Saadet Partisi ve AK Parti’nin Belediyecilik anlayışı mümkün olduğu kadar düğünlere gitmek, cenazelere gitmek, toplantılara katılmak, toplu olarak farklı yerlerde daha önce görmüş olduğumuz gibi Cuma Namazlarını falan camide kılıyoruz diyerek değişik bir sosyal Belediyecilik anlayışları vardı. Biz bu anlayışları tamamen ortadan kaldırdık. Vatandaşın ayağına giderek çözülebilecek problemleri anında çözüme kavuşturmak için, programa alınacakları da program dahilinde belirli bir sürede tamamlamaya çalışıyoruz. Bu da bizim sosyal Belediyecilik anlayışımıza farklı bir metot oldu. Ben bunun ilerde Türkiye’de de örnek olacağına inanıyorum. Burada samimiyet önemli. Yani hizmet etmeyi görüntü vermek olarak sosyal devlet budur demek yetmiyor” dedi.
Şenel, daha sonra İşçi lokaline geçerek burada parti içi eğitim programına katıldı.

Editör: Haber Merkezi