MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Türkiye ve Karabük gündemini değerlendirdi.

mhp-sert-catti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Metin Demirel, parti binasında toplantı yaparak, Türkiye ve Karabük gündemini değerlendirdi.

Hükümetin İmralı ile görüşmelerine tepki gösteren İl Başkanı Demirel, “Sözde demokratikleşme ve terörü bitirme örtüsü altında milli ve üniter yapının tartışmaya açıldığı, etnik temeller üzerinden kardeş kavgasının alt yapısının hazırlandığı bir Türkiye tablosu, bizzat iktidar partisi AK Parti tarafından her geçen gün daha belirgin bir şekilde ortaya konmaktadır. AK Parti, PKK ile yürüttüğü müzakereler neticesinde eli kanlık terör örgütünü aklayarak, siyasallaştırmanın önünü açarak bu millete en büyük kötülüğü yapmakta, bu vatan için şahadet şerbetini içen şehitlerimizin ruhlarını incitmektedir. Türkiye’nin bu son derece hassas sürecinde milliyetçi ve vatanseverlerin dışında siyasal bir duruş sergileyecek zemim kalmamış olması ülkemiz için kritik önemdedir. Diğer taraftan Türk milletinin bölücülüğe taviz politikalarını tasvip etmediği, bizzat hükümetin kontrolündeki medyanın bu açılım politikalarına yönelik karartmalarından dahi anlaşılmaktadır. Bizler bu açılım politikalarını bütün açıklığıyla halkımıza anlatacağız. Habur’da başlayan ve İmralı’ya uzanan süreçte ne ifade etmişsek o olmuştur, halkımız kandırılmakta bu kökü dışarıda projenin yerli işbirlikçileri iktidarda kalma adına Oslo’da başlayan süreci devam ettirmektedirler. Bizler bu konuda hassasiyetlerimiz doğrultusunda milli duruşumuzu her zemin ve zamanda göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

KARABÜK BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ
Karabük Belediyesi’nin hizmetlerini de değerlendiren Demirel, Karabük Belediyesi’nin yeni bir kent oluşturma, yaşanılır bir şehir için gereken ne ise onu yaptığının halk tarafından görüldüğünü kaydetti.

Demirel, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilik anlayışıyla yapılan hizmetlerden ve halkımızın belediye başkanımıza olan teveccühünden ürken bazı AK Parti yöneticileri ara sıra adeta sivrisinek vızıltısı şeklinde sesler çıkarıyorlar. Bu hizmetleri tenkit eden anlayış Karabük’ümüzde bir dönemde ters bir üst geçit, işletme maliyeti yüksek halkımıza hizmete uzak bir belediye binası şimdi yapılan parklar yanında çok basit kalan üç beş park, lüzumsuz harcamalar, bir çivi çakmanın karşılığında asılan posterlerden öte geçememiştir. Vicdan sahibi herkes Karabük Belediyesi’nin hizmetlerini alkışlamaktadır evet AK Parti’yi korku sarmıştır, Karabük ilinde güçlü bir referans olan Karabük Belediyesi’nin icraatları herkesi yeniden hesap yapmaya sevk etmiştir. Korkunun ecele faydası yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi Karabük’teki hizmet anlayışını diğer ilçelerimizde de uygulamaya koyma yetkisini alacaktır. Şunu herkes bilmeli ve kafasına sokmalı siyaseti hizmeti bir kenara koyarak tarafımıza yöneltilecek her türlü hazırlık karşısında direncimiz ve cevabımız net ve etkili olur. Sevdamız Karabük ve Türkiye’dir. Teşkilatlarımız her türlü oyuna hazır ve tetiktedir. Oynanabilecek her oyun karşısında duruşumuzun ne olacağı geçmişte yaptıklarımızda açık ve net olarak görülür. Yunus Emre, Hacı Bektaş-ı Veli anlayışına sahip olduğumuz gibi Yavuz anlayışına da sahip olduğumuzu hiç kimse aklından çıkarmamalıdır” diye konuştu.

AK Parti’nin de kontrol edemediği bir elin bürokraside krallık ilan ettiğini iddia eden Demirel, şunları söyledi:

“Liyakat beceri hizmet etme becerisi bir kenara bırakılarak çalışanlar huzursuz edilmekte kurumlar kamplara bölünmekte. Bu konuda yetkililerle gereken görüşmeleri yaptık neticesini beklemekteyiz. Kraldan çok kralcılar şunu iyi bilmeli ne ekersen onu biçersin. Sessizliğimiz acizlik olarak görülmesin. Allah’ın izniyle hak hukuk ve adaletten hiçbir zaman ayrılmayız. Hak hukuk adalet dinlemeyenlere de uygun zeminde hadlerini bildirmekten de geri kalmayız.”