m.demirel-kuvayi-milliye-ruhu

 

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, ülke gündemiyle ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Basın açıklamasında AK Parti’nin uygulamaları eleştirilerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir çok konuda haklı çıktığı vurgulandı.

MHP Karabük İl Başkanı Demirel açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
Milliyetçi Hareket Partisinin bölücü terörle  ilgili ifade ettiklerini komplo  teorisi olarak adlandıran AKP iktidarı arkasında AB ve ABD’nin bulunduğu yıkım projesini hızlandırdığını görmekteyiz.

Genel Başkanımız  Dr. Devlet Bahçeli;

- Sözde Kürt  sorunu tanımından uzaklaşın, Türk milletinin eşit ve saygın fertlerini sorun olarak görürseniz, olayların önünü alamazsınız dedi haklı çıktı.

- İmralı canisiyle görüşmeyin müebbet cezası almış terör suçlusunu muhatap almayın, Türk milletinin kudretini lekelemeyin aksi halde İmralı’yı siyasallaştırır ve örgütünü yönetmeyi kolaylaştırırsınız dedi haklı çıktı.

- Barzani’ye güvenmeyin, kediye ciğer, emanet etmeyin. Türkmenlerin hakkını koruyun terörü himaye eden hayasızlara görüşürseniz  oyalanırsınız ve oyuncağa dönersiniz dedi haklı çıktı.

Habur da başlayan yeni süreçle birlikte AKP iktidarı terörle mücadele yerine müzakere yolunu tercih etmiştir. 30 bin insanımızın katili İmralı canisi ile yapılan görüşmeleri şereflerini ayaklar altına alarak devam ettiren AKP iktidarının Büyük Ortadoğu Projesinin bir parçası olarak gören anlayışını sürdürmesi şehitlerimizin ruhunu incitmektedir. Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi tanımıyla hazmettire hazmettire yürürlüğe koyduğu bu uğraş Habur’da başlayıp İmralı’ya uzanmıştır. Kıbrıs’ta Annan planına evet diyen AKP iktidarının bu politikası nedeniyle Kıbrıs için vaad edilenlerden hangisi gerçekleşmiştir.

Türk milleti kandırılmaktadır. Gerçekler gizlenmekte iktidarda kalma adına yapılan bu uğraşlar ülkemizi geri dönüşü olmayan yola sokmaktadır. Bölgemiz milletvekilinin bu konudaki açıklamaları ise hayret vericidir. Daha düne kadar silah bırakmadıkça terör örgütü ile masaya oturmayacaklarını beyan edenler şimdi terör örgütü başını ev hapsine çıkarma için neredeyse kendi evlerinde misafir etme adına adeta sıraya girmişlerdir. Post sevdasında olanlar bilmeli ki Karabük halkı bölücüye ve bölücülerle müzakere yapanlara prim vermez. Şehitlerin kanını içen insanlık düşmanlarına hiç prim vermez.

Kandile Türk bayrağı dikemeyenlerin İmralı’ya özel yat seferleri düzenlemesini üzülerek izlemekteyiz.

Varsın onlar Oslo’ya İmralı’ya gitsinler, biz Türk milletinin yüreğine birlik inancına gideceğiz. Varsın onlar iktidar da kalma adına pervasızca uygulamalar yapsınlar. Mensubiyet şuurundan uzak Ne mutlu Türküm diyene sözünden rahatsız olanların emellerine ulaşmasını engelleyeceğiz.

Kuvayi milliye ruhuyla dimdik ayaktayız. Yıkım projesinin ardında olanlar yenidünya düzeni, enerji ve petrol kaynaklarına ulaşma savaşı vermektedir.

Şehitlerimizin kanıyla sulanmış vatan topraklarımızda kurtuluş savaşında attığımız tokadı milli mücadele ruhumuzla yeniden atmaya hazırız. AKP’yi yönetenler Türklüğün anayasadan çıkarılması ve milli devlet yapımızın tasfiye olmasını çözüm diye yutturmaya çalışmaktadırlar.

TÜRK’lük kimliğinin ağır bedeller ödenerek kazanılan bir kimlik olduğunu er ya da geç kalın kafalarına sokacaklardır.

Türk milleti el etek öpmez öptürür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tekdir. Böyle kalacaktır. Ülkesi Milleti ve Bayrağı birdir, öyle olmaya devam edecektir. Cumhuriyetin temel ilkeleri AKP’ye rağmen yaşayacak ve  yaşatılacaktır. Asil Türk milleti, bu yıkım projesi taşeronlarına sandıkta gereken cevabı verecektir.