MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MERKEZ SEÇİM BÜROSUNU AÇTILAR


 

MHP ADAYLARI, SEÇİM ÇALIŞMASINA HIZLI BAŞLADI


 

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DURMUŞ YALÇIN “HALKIMIZIN HAYIR DUALARINI İSTİYORUZ”


 

RAFET VERGİLİ “İKTİDAR PARTİSİNE GEREKLİ DERSİ 7 HAZİRAN’DA VERECEĞİZ”


 

iddialilar

 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş,  seçim çalışmaları öncesi ilk olarak merkez seçim bürosunun açılışını yaptılar. Merkez seçim bürosunun açılışının yapılması ile birlikte, meydanlarına inen MHP milletvekili adayları yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiler.

İstasyon Caddesi üzerinde açılan MHP Merkez Seçim Bürosunun açılışına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, MHP Milletvekili adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldılar.

Merkez Seçim bürosunun açılışı öncesi ilk konuşmayı MHP ikinci sıra milletvekili adayı Ayhan Akbaş yaptı.

Akbaş konuşmasında “7 Haziran da yapılacak olan seçim bir var oluş mücadelesidir. Değerli halkımızın buna inanmışlığı gözlerinden okunmaktadır. Bu işi başaracağımıza ben eminim sizlerin de emin olduğuna inanıyorum. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin galibi Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır” dedi.

DUA VE DESTEK İSTEDİ

Karabük halkından dua ve destek isteyen MHP birinci sıra milletvekili adayı Durmuş Yalçın ise yaptığı konuşmada “Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanlarımız Rafet Vergili ve Mustafa Dursun herkese hizmetlerin nasıl yapılacağı gösterdi.  Ankara’dan destek alsalardı şu anda yapılan hizmetlerin daha fazlası yapılırdı. Biz kutlu bir yola çıktık, bu kutlu yolda bizden öncekiler gibi aynı şekilde devam edeceğiz. Ankara’dan Karabük’ün sesini daha yüksek çıkması için, hizmetlerin en hızlı şekilde gelmesi için Karabük’ten ben ve Ayhan kardeşimizle milletvekili seçilmemiz için destek ve dualarınıza ihtiyacım var” dedi.

“İKTİDARA GEREKLİ DERSİ 7 HAZİRAN’DA VERECEĞİZ”

Açılışta bir konuşma da Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptı.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde iktidara gerekli dersi vereceklerini belirten Başkan Vergili konuşmasında şu görüş ve düşünceleri aktardı;

“Milliyetçi Hareket Partili olmamın şerefi onuru, hiçbir zaman ölçülemez. Milliyetçi Hareket Partili olmanın gurunu çocuklarımıza miras olarak bırakacağız. 12 yıldır Karabük şu andaki mevcut iktidar partisine, en yüksek oyu veren illerden birisi olmuştur. 

İktidar partisi Karabük’te ne yapmıştır. Ben buradan size sayayım, rotasyonlar, memur tayinleri, işten çıkartılanların yerine acil işçi listeleri vermeleri. İşten çıkartılanlara sahip çıkmak değil, derhal onların yerine isimler vermişlerdir.  Garip, gurabaya iktidar partisine kayıt olma şartıyla gıda yardımları, işsize AKP’li olmak kaydıyla müteahhitlere işe yerleştirme vaatleri vermişlerdir. İktidar partisi 12 yıldır insanları birbirinden ayırarak siyaset yapmışlar ve Karabük’e de hiçbir şey vermemişlerdir.

Bizde yerelde 6 yıldır iktidardayız. Bir kardeşimizi asla birbirinden ayırmadık. Hiç kimseyi siyaseti ile sorgulamadık. Yapacağımız hizmetleri ön plana aldık, Karabük halkının parasını en iyi muhafaza ederek herkese adil şekilde yardım etmeye çalıştık. Şimdi bu kardeşlerimiz yola çıkacaklar, iktidar partisine ne kadar fazla oy verirseniz, o kadar fazla hizmet gelecek vaatleri ile vatandaşlarımızı tekrar uyutmaya, aldatmaya, kandırmaya devam edecekler. İnşallah bu oyunu 7 Haziran’da Karabüklüler bütün partililer olarak bu oyunu Karabük’te bozacağız.

mrkz-secim-buro-acilisMilliyetçi Hareket Partisi’nde mücadele sırasında şahısların ismi olmaz. Rafet Vergili’nin ismi olmaz, yalnızca burada başarıyı sağlayan Milliyetçi Hareket Partisidir. Rafet Vergili’li seçimleri aldı diyorlar. 2009 yılında gece gündüz çalıştık ve 500 oy farkla seçimi kazandık. Ama o güne kadar teşkilat çalışmıyor diyen arkadaşlarımız vardı. Ama herkes 2009 senesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin ne demek olduğunu gördü.  Bize hiç kimse 500 oy farkla bu belediyeyi teslim etmezdi.  Kazanılan seçim şahısların başarısı değil Milliyetçi Hareket Partisinin başarısıdır. İnşallah 7 Haziran tarihide de yapılacak olan seçimlere öncesi dürüst, ahlaklı, dini bütün, Karabük’ün haklarını Ankara’da en iyi şekilde savunacak milletin malına, mülküne göz dikmeyecek adaylar istedik ve Allah’ta bizlere bu adayları nasip etti.

İnşallah 7 Haziran da Milliyetçi Hareket Partisi olarak başarıya ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bugünden itibaren gece gündüz, sabah, akşam, çalmadığımız kapı kalmayacak. Girmediğimiz sokak kalmayacak, gitmediğimiz cadde kalmayacak. 7 Haziran’da iktidar partisine gerekli dersi hep beraber vereceğiz” dedi.

MHP Merkez seçim bürosunun açılışında son konuşmayı İl Başkanı Burhanettin Arslan yaptı. Arslan yaptığı kısa konuşmada “Bugünü 7 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekilli seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisinin sahaya indiği gün olarak kabul ediyorum.  Tüm mahallelerimiz de seçim koordinasyon büroları açılacak. Tüm işlerimiz bu merkezden yürütülecek. Tüm faaliyetlerimiz buradan başlayıp mahalline buradan hareket edilecektir.  İlçelerimizde seçim çalışmalarını başlatacağız. Bu çalışmalarımıza katılmak isteyen arkadaşlarımız her sabah 09.00’da burada bulunarak çalışmalarımıza katılabilirler”

Yapılan konuşmaların ardından yoğun bir katılım ile MHP Merkez seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

safranbolu-1904-5ADAYLAR SAFRANBOLU’DA GEZDİ

MHP Adayları Karabük’teki Merkez Seçim Bürosunun açılışının ardından Cumartesi pazarının kurulduğu Safranbolu Eski Çarşı’da seçim çalışmalarını yürüttüler.

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker’in, ve Kadın kollarının da katıldığı seçim gezisinde MHP Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, esnafları, pazarcı esnafını ziyaret ederek, Kutlu Doğum haftası nedeniyle halka gül dağıttılar.

Vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden memnun görünen MHP adayları konuştuğu herkesten hayır duası istediler.

Esnafın ve halkın zaman zaman, Ankara’ya gönderdikleri önceki milletvekillerinden ne farkları olacakları, seçilenler tarafından halkın hep unutulduğu ve buna benzer sorulara, MHP 1. Sıra Adayı Durmuş Yalçın “Bizim halkı unutma gibi bir şeyimiz olamaz, çünkü biz de halkın içinden ve halktan biriyiz. Halkı unutmamız demek, kendimizi, anamızı, babamızı, kardeşlerimizi, eşimizi, çocuğumuzu, dostlarımızı ve hatta kendimizi unutmamız demektir. Kısacası kendimizi daha sonra inkar etmek demektir. Yıllarca seçilen AKP milletvekilleri, kendilerine destek veren vatandaşımızı suiistimal etmişler, halkı seçimden seçime hatırlamışlar. Bizler milletvekili olarak seçilip, Ankara’ya gittiğimiz zamanda hayatımızda bir değişiklik olmayacak. Dün nasıl halkın tam içinde yaşadıysak yine içinde yaşayacağız. Biz halkımızı unutmayacağız ve unutturmayacağız da” Diye konuştu.

 



 

 

Editör: Haber Merkezi