ADEM KAR “HER YIL 2 BİN 500 GENCİMİZ KARABÜK’TEN GÖÇ EDİYOR”


 

adem-kar-durmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, işsizlik ve yanlış teşvikler yüzünden her yıl Karabük’ten 2 bin 500 gencin göç ettiğini söyledi.

1 Kasım’da yapılacak olan 26. dönem milletvekili seçimleri öncesi MHP Karabük Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın seçim çalışmalarını Safranbolu’da yaptıkları ziyaretlerle devam ettirdiler.

Sabah saatlerinde Safranbolu Perşembe Pazarı Esnaflarını ziyaret eden Kar ve Aydın daha sonra Safranbolu Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Safranbolu’da esnaflar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan MHP milletvekili adayları esnaf ve vatandaşlara ülke genelinde olan sorunların yanı sıra Safranbolu’da yaşanan sıkıntıları anlattılar.

Seçim çalışmaları esnasında açıklamalarda bulunan MHP birinci sıra milletvekili adayı Dr. Adem Kar “Bugün seçim çalışmalarımızı Safranbolu’da yapıyoruz, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Onların yoğun ilgi ve alakası bizleri mutlu ediyor. Biz esnaf ve vatandaşlarımıza yapabileceklerimizi anlatıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Seçim çalışmaları boyunca da yapamayacağımız hiçbir vaadi vermeyeceğiz. Ben özellikle şunu belirtmek istiyorum. Karabük’ün nüfusu her geçen yıl azalıyor. Her yıl 2 bin 500 gencimiz Karabük’ten göç ediyor. Çünkü Karabük’te, Safranbolu’da ve diğer ilçelerimizde işsizlik bir hayli fazla. Göçün birinci sebebi yanlış teşviklerin uygulanmasından, yani komşu illerimizin faydalanmış olduğu teşviklerden Karabük’ün yararlanamamasından göçler artıyor” dedi

"BİZ HALKIN İÇİNDENİZ"

Kendisinin ve Adem Kar’ın milletvekili seçilmesi halinde tüm vatandaşların kendilerine kolaylıkla ulaşabileceğini belirten MHP Karabük ikinci sıra milletvekili adayı Osman Aydın ise seçim çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada “Biz halkın içindeniz, hep halk ile iç içeydik. Bugünde görüyoruz ki halkımız bizlere sahip çıkıyor. Onların samimi açıklamaları, bizlere gösterdikleri ilgi onların içinden olduğumuz gösteriyor. Allah nasip ederse ben ve Adem Kar milletvekili olarak seçilip, Ankara’ya gidersek vatandaşlarımız bizlere çok kolay ve rahat ulaşabileceklerdir. Onların dertleri bizim derdimiz olacaktır. Nasıl şu anda halkımız ve esnafımızla birlikte isek seçildikten sonra da onların içinde olacağız” dedi.