durmuyorMHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI DURMUŞ YALÇIN ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ


 

YALÇIN, VATANDAŞI KONUŞTURUYOR VE SOSYAL MEDYA DA PAYLAŞIYOR


 



 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın seçim çalışmalarına her geçen gün hız kazandırıyor.

Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başladığını ifade eden Yalçın, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarına devam ettiğini belirtiyor.

mhp0205-14Yalçın “Gün içinde çarşı, Pazar, sokak, cadde vatandaşların içinde bulunuyoruz. Mümkün olduğu kadar tüm vatandaşlarımızla birebir görüşmeyi tercih ediyorum. Akşam saatlerinde ede ev ve site toplantıları yapıyoruz.” Diye konuştu.

Vatandaşların kendilerine olan ilgi ve alakanın son derece fazla olduğunu da dile getiren Durmuş Yalçın “Günde en az 300-400 vatandaşla bire bir görüşüyorum, kimi ile 5-10 dakika sohbet ediyoruz. Şu ana kadar her temas kurduğum vatandaşın bize karşı ilgisinin son derece fazla olduğunu görüyorum. Halkın 10 yılı aşkındır mevcut iktidarın uygulamaları altında ezildiğini herkes gibi biz de görüyoruz. Çarşı, Pazar gezilerinde vatandaşların şikayetlerini, duygu ve düşüncelerini videoya çekiyor ve sosyal medya da paylaşıyoruz. Herkesin mevcut durumdan şikayetleri  artık isyan noktasına gelmiş” şeklinde konuştu.

RAFET VERGİLİ DESTEĞİ

mhp0205-01MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de, Durmuş Yalçın’ın seçim çalışmalarına her gün katılıyor. Halk gezilerine zaman zaman katılan Vergili, akşamları da ev ve site toplantılarına katılarak partisinin adayına destek veriyor.

Vergili "7 Hazirana kadar MHP'nin başarısı için elimizden gelen tüm çalışmaları sergileyeceğiz. Gördüğüm kadarı ile MHP olarak Karabük'ten bir Milletvekili çıkardık, İnşallah ikiye doğru gideceğiz. Adaylarımız Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş beklenilen seçim çalışması performanslarını fazlası ile gösteriyorlar. Çok güzel bir seçim kampanyası geçiriyoruz." diye konuştu.

mhp0205-07MUSTAFA ÖZATA DA DESTEĞE GELDİ

Geçen yıl MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı olan ve yüksek bir oy alan Mustafa Özata’da İstanbul’dan gelerek, MHP adayı Durmuş Yalçın’ın seçim çalışmalarına katılmaya başladı.

Özata “Partimin Milletvekili adayının çalışmalarına ben de elimden gelen desteği vermek üzere çalışmalar başladım. Durmuş Yalçın kardeşimle özellikle Safranbolu’da vatandaşları ziyaret gezilerine katılıyoruz. İnanıyorum ki MHP Karabük’ten TBMM’ye milletvekili gönderecektir. Biz de bu süreçte üzerimize düşen ne varsa yapacağız.” Dedi.