MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ 3. ADAY TANITIM TÖRENİNİ İSTANBUL’DA YAPTI


 

KARABÜK MERKEZ, SAFRANBOLU, ESKİPAZAR, EFLANİ, OVACIK VE YORTAN’IN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI


 

mhp-adaylari-aciklandi


Milliyetçi Hareket Partisi 3. Aday tanıtım törenini İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda yaptı.

440 İl ve İlçenin adaylarının açıklandığı törende, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin konuşmasının ardından 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde belirlenen adaylar açıklandı.

Aday tanıtım töreninde, Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili açıklanırken, Safranbolu Adayı Mustafa Özata, Eskipazar Adayı Recep Türkoğlu, Eflani Adayı Hulusi Hatipoğlu, Ovacık Adayı Mustafa Dursun ve Yortan Adayı Ali Şık olarak açıklandı.

Karabük ve ilçe adaylarının da katıldığı törende yapılan açıklamalarda bir tek Yenice ilçesinin adayının belirlenmediği görüldü.

Aday tanıtım törenin ardından Karabük Net Haber’e bir açıklama yapan MHP il Başkanı Metin Demirel “Yenice haricinde Karabük’ün tüm ilçe adaylarımızı açıkladık. Allah’ın izni, milletimizin de vereceği destek ile Karabük il genelinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak başarılara ulaşacağımızı hep birlikte göreceğiz. Yenice adayımızı da önümüzdeki en yakın zamanda belirleyeceğiz. Ülkemizin ve bölgemizin geleceği için tüm Karabüklülerden bize destek vermelerini bekliyoruz.” Diye konuştu.

HABERİN VİDEOSU


 

Editör: Haber Merkezi