MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇETİN İPEK, SEÇİM ÇALIŞMASINA HIZLI BAŞLADI


 

İPEK “BİZİM İÇİN ASIL OLAN MHP’NİN BAŞARISIDIR”


 

cetin-ipek-yola-cikti

 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayları arasında en genci olan Çetin İpek, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Seçim gezilerine ilk olarak Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar’ı makamında ziyaret ile başlayan Çetin İpek, ardından Eflani İlçesine gitti. Eflani ilçe pazarında vatandaşlar ile buluşan İpek, MHP Eflani İlçe Teşkilatını da ziyaret etti.

Seçim çalışmalarının aralıksız devam edeceğinin altını çizen MHP Aday Adayı Çetin ipek “Seçim çalışmalarımızı arkadaşlarımla birlikte aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Amacımız kendimizi tanıtmaktan öte Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçimlerde en fazla oyu alabilmesine yöneliktir. Benim aday adaylığım partime hizmet içindir. 7 Nisan’da MHP’den kimlerin milletvekili adayı olacağı değil, en fazla oyu nasıl alırız, peşindeyiz. Aday olalım, olmayalım seçim çalışmalarımız 7 Haziran seçim gününe kadar devam edecektir.” Diye konuştu.

“Davalarımızın çözümü kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür.” Diyen Çetin İpek, ülkenin geleceği açısından çok kritik bir aşama içinde olunduğunu belirterek şöyle konuştu;

“AKP Hükümetinin tüm milli ve manevi değerlerimizi eriterek, Türkiye Cumhuriyetinin sürüklendiği karanlık çizgiden çıkarmak için her zamankinden daha fazla üzerimize görevler düşüyor. Bu aşamada şahsi beklentilerimizin en geride, toplumsal mücadelemizin en önde olduğu anları yaşıyoruz. Her Türk vatandaşı gibi biz de bu sorumluluk duygusunda hareket ediyoruz”