Karabük Belediyesi, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde il mezarlıklarını bakıma aldı.


 

01092015_mezarliklar_2Kurban Bayramında mezarlıkları ziyaret etmek isteyen vatandaşların daha rahat bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için harekete geçen Karabük Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde çalışmalara hız verdi.

Karabük Belediyesine bağlı personeller vatandaşların Kurban bayramı öncesinde mezarlıklara yapacağı ziyaretleri daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için yapılan çalışmaları sürdürüyor. Mezarlıklar üzerinde bulunan yabani otlar temizlenerek daha temiz bir görünüme kavuşturuluyor.

Vergili: “Bayramlarda Mezarlıklar En Yoğun Zamanlarını Yaşıyor”

Her yıl düzenli olarak mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesiliyor.

Ramazan boyunca manevi değerlerimiz olan mezarlıklarda temizlik çalışmalarımızı sıklaştırdık. Bayramlarda mezarlıklar en yoğun zamanlarını yaşıyor, biz de üzerimize düşen itinayı gösteriyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi