AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI KEMAL KARADENİZ TEKRAR ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI


 

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI KEMAL KARADENİZ  “KİMSENİN ADAMI OLMADIK, KİMSENİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAK İÇİN BURADA OLMADIK”


 

KARADENİZ'İN İSMİ İL YÖNETİMİNDE GEÇİYOR


 

karadeniz-aday-degil

 

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, 5. Olağan Kongresinde yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Partisinin Merkez İlçe Başkanlığında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kemal Karadeniz, 2010 yılının Kasım ayında atama ile göreve geldiklerini söyleyerek, şu açıklamalarda bulundu;

“O zaman çok acemiydik. Genç arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık ve 2011 yılında yapılan kongrede tekrar göreve geldik. 4 yıllık bir görev süresini tamamladık. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Biz asla hiçbir göreve kendimiz talip olmadık. 2010 yılında atanırken de, 2011 yılında seçilirken de talip olmadık. Genel merkezimiz tarafından bize görev verildi ve bu görevi elimizden geldiğince layıkıyla, hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.

Geldiğimizi süreçte yine genel merkezimizle istişare yaptık. Kendi şahsım adına Merkez İlçe Başkanlığı görevine bir dönem daha devam etmeme kararım var. Bunu genel merkezle paylaştım ve onlarda görüş birliğine vardılar.

Bizim yerimize yeni bir arkadaşımızın belirlenmesi için süreç devam ediyor. Genel Merkezimiz bir isim belirleyerek yeni yönetimle yola devam edeceğiz”

“KİMSENİN ADAMI OLMADIK, KİMSENİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAK İÇİN BURADA OLMADIK”
Başkan Karadeniz, 30 Mart seçimi sonrası istifa etmeye hazır olduklarını söylediklerini de anlatarak, şunları söyledi;

“İl Başkanlarının değişimi noktasında bizler yine büyüklerimize istifa edeceğimizi söyledik. Onlarda İl Başkanının atanmasını beklememizi söyledi. Daha sonrasında Timurçin Saylar’ın İl Başkanı olarak açıklanmasının ardından da kendisine yolunu açmak için istifa etmeye hazır olduğumuzu söyledim. Başkanım sağ olsun bizimle çalışmak istediğini beyan etti.

Biz asla göreve başladığımız andan itibaren kimsenin adamı olmadık, kimsenin değirmenine su taşımak için burada olmadık. Birinin adamı olmamız gerekirse, liderimiz Tayyip Erdoğan’ın ve şundan da Ahmet Davutoğlu’nun adamı olmayı tercih ederiz.

Bunun üstüne hiç kimsenin menfaatine, çıkarına bir yerle gelmek için çalışma yapacak değiliz. Bugün geldiğimiz noktada ne Timurçin Saylar’ın il Başkanı olması ile ilgili bir durumdur, nede başka bir şeydir. Benim kendi şahsi ve ailevi durumlardan dolayı karar almamdan dolayı aday olmayacağım. İl Yönetiminde görev alma noktasında şuanda hiçbir göreve talip değilim. Takdir tamamen il başkanımıza aittir ve o ne derse o olur” 

KARADENİZ’İN İSMİ İL YÖNETİMİNDE GEÇİYOR

4 Yıl Merkez İlçe Başkanlığı yapan Kemal Karadeniz’in 9 Ocak tarihinde yapılacak olan il kongresinde, il yönetiminde görev alacağı, kulislerde konuşuluyor.

Karadeniz bir açıklama yapmazken, İl Başkanı Timurçin Saylar’ın konuya sıcak baktığı ifade ediliyor.

 

Editör: Haber Merkezi