Memur-Sen Karabük il temsilciği tarafından düzenlenen eylemde İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar kınandı.


 

20140712AW142095_01Karabük Belediyesi önünde düzenlenen ve yaklaşık 50 kişinin katıldığı eylemde, memurlar, ‘Katiller birgün hesap verecek’ yazılı pankart ile slgonlar atarak İsrail’i kınadı. Memur- Sen Karabük İl Temsilcisi Zeki Öz, burada yapıtığı açıklamasında terör devleti İsrail'in Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattığını ifade etti.

Öz, "İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor, Filistin üyelerini hukuksuz bir şekilde tutukluyor. 5 gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üzerine bomba yağdırıyor. Seyir halinde ki otomobilleri havaya uçuruyor. Meskenleri buldozerlerle yıkıyor. Küçük çocukları vuruyor camiden çıkan insanlarımıza kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şuanda yüzlerce şehidimiz binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail, bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail’i kınıyor ve lanetliyoruz. Sabretmek boyun eğmek değil direnmektir. Ne var ki son saldırılarla birlikte sabır taşı da çatlamıştır. Kahrolmasını gerektirdiği her şeyi yaptığı için kahrolsun İsrail" dedi.

ULUSLARARASI TOPLUMLARA ÇAĞRI

Gazze'nin can çekişirken uluslararası camianın böyle sessiz kalmasının utanç verici olduğunu da kaydeden Öz, "Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize bomba yağdıran İsrail, bu zulümlere mağdur bırakılanlar da Müslüman olunca sessiz kalan Batı iki yüzlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. Avrupa Birliği ülkelerinden bazıları ve Avrupa Birliği, öldüreni değil öleni kınamışlardır. İsrail’i kınayacaklarına Filistin tarafını kınadıklarını açıklamışlardır. Bu tam bir komedidir. Bu tam bir rezalet ve kepazeliktir. Siyonistler kendilerinden olmayan herkese ve kendilerine ait olamayan her şeye karşı kin ve nefretle hareket etmektedirler. Bu gerçeğe rağmen İsrail’in rutine bağladığı bu terör olaylarına karşı tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktır. ABD, AB ve BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Yapılanlara ve yaşananlara suç ortağı olmaktır. Saldırıları bertaraf etmek girişiminde bulunmayan İslam İş Birliği Teşkilatı da suç ortağıdır ve en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur. Hem Amerika Birleşik Devletlerini hem Bileşmiş Milletleri hem Avrupa Birliği'ni hem İslam Milli Teşkilatı'nı insanlık suçuna ortak oldukları için kınıyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi