20131113AW001012_01Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yunus Emre İlköğretim okulunda yapımı devam eden istinat duvarı inşaatını inceledi.

Genel Sekreter Uzun, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ramazan Aydın, Yatırım ve İnşaat Müdür vekili Orhan Nallı, Kontrol Mühendisi Üner Güler ile birlikte 100. Yıl mahallesinde ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılarak inşaatına başlanan Yunus Emre İlköğretim okulunun istinat duvarı çalışmalarında incelemelerinde bulundu.

İnceleme sırasında genel Sekreter Uzun’a bilgi veren Özel İdare Kontrol Mühendisi Üner Güler yapılacak olan istinat duvarın fora kazıklarının çakma işlemlerinin tamamlandığını fora kazıklarının her birinin 17 metre olarak çakıldığını belirtti.

Genel Sekreter Mehmet Uzun' da yapılan işin İlköğretim okulu bahçesine yapılan bir iş olduğunu, kış ayı olmasına rağmen hava şartlarının da inşaat yapımı için çok uygun olduğunu ve bu durumun değerlendirilerek istinat duvarının bir an önce her hangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlanması talimatını verdi.

Editör: Haber Merkezi