AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Emre Barbaros Tunç’un vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Ceylan mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Doğduğum köy Safranbolu Gayza köyünde komşumuz, yıllar önce yine genç yaşta kaybettiğimiz çok sevdiğim çocukluk arkadaşım Rahmetli Fevzi Tunç’un biricik oğlu, değerli dostum, kardeşim Gayza köyü muhtarımız, eski Çelik-iş Sendikası Karabük Şube Başkanı, Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ragıp Tunç’un yeğeni, çocuklarımın yakın arkadaşı, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı, sevgili kardeşimiz evladımız Emre Barboros Tunç’u elim bir hastalıktan genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. 

Babası, rahmetli Fevzi Tunç kardeşimiz de yıllar önce malesef aynı amansız hastalıktan genç yaşta Rahmet-i Rahmana kavuşmuştu.  

Babasının üzüntüsü  devam ederken biricik oğlu Emre kardeşimizi de genç yaşta kaybetmek bizi gerçekten derinden üzdü. 

Her zaman “Mehmet Amca”diye sevgi ve saygıyla hitap eden, konuşurken saygısından yüzü kızaran sevdiğimiz bir evladımızdı. 

Emre kardeşimize Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun, mekanı Cennet olsun inşallah. 

Başta ailesi, yakınları ve sevenlerine, köy komşularımıza, Safranbolu’lu hemşerilerimize ve Milliyetçi Hareket Partisi Camiasına başsağlığı diliyorum. 

Cenab-ı Allah, evladım gibi sevdiğim Emre kardeşimizi, rahmetli babası Fevzi kardeşimle Cennetinde kavuştursun inşallah. Hasseten onun için Dualarınızı, Fatihalarınızı istirham ediyor, tüm ölmüşlerimize de rahmetler diliyorum."
 

Editör: Haber Merkezi