AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN, TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİ İLE BİRLİKTE KARABÜK NET HABER BÜROSUNU ZİYARET ETTİ


 

ceylandan-ziyaret


AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ve beraberinde İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, İl ve Merkez İlçe Yöneticileri Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi Ergün Başkaya’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ceylan, Karabük Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili bilgiler vererek “Sayın Başbakanımız beni burada seçimlere girmek ile görevlendirdi. Uzun yıllardır siyaset sahnesinde bölgeme hizmet vermek için mücadele veriyorum. Karabüklü hemşerilerimin teveccühü ile 30 Mart seçimlerinde göreve geldiğimiz zaman açıkladığımız projeler ile birlikte Karabük’ün 3-5 yıl gibi kısa bir sürede 20-30 yıllık hizmeti alarak ciddi bir sıçrayış yapacaktır.” Dedi.

Bu seçimlerin Karabük için ayrı bir özelliği olduğunu da ifade eden Ceylan “Karabük için fırsatları barındıran bu seçimleri, hemşerilerimizin en iyi şekilde değerlendireceğine inancım tamdır” diye konuştu.

Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi Ergün Başkaya ise, Karabük Net Haber internet haber sitesi hakkında genel bilgiler vererek “2010 Yılı başında yayın hayatına başlayan İnternet haber sitemiz günlük ortalama 5 bin tekil, 15 Bin çoğul okuyucu sayısına sahip. Amacımız bu yerel seçimlerde adayların kendini anlatabilmesi için halkla aralarında bir köprü olmaktır. Bizim teknik tabirimizle ziyaretçilerimizi, genel tabir ile okuyucularımızı en iyi şekilde bilgilendirmek en önemli hedefimizdir. Seçimlerde siyasi partilerin adayları arasında tarafsız yayın yapma, fırsat eşitliği tanıma gibi önemli kriterlerimizden de ödün vermeyeceğiz.” Diye konuştu.

Ziyaret sonrası Başkaya, Mehmet Ceylan’a Karabük Net Haber’in istatistik analizlerini oluşturan bir dosya takdim etti.