AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İÇİN MEHMET CEYLAN BAŞVURU YAPACAK


 

CEYLAN “KARABÜK’ÜN ANKARA’DA TEMSİL NOKTASINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”


 

CEYLAN

Karabük’ün tanınmış siyaset adamı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Milletvekili aday adaylığına müracaat etmek için yarın (03.09.2015 Perşembe) saat 14:00’de Karabük İl Başkanlığına dosyasını verecek.

Yarın kalabalık bir gurupla başvuru yapması beklenilen bölgenin deneyimli siyaset adamı, Safranbolu Eski Belediye Başkanı, Kalkınma Bakan Eski Yardımcısı Mehmet Ceylan, 22. ve 23. Dönem Milletvekili olarak 10 Yıl TBMM’de Karabük’ü temsil etmişti.

Ceylan “Karabük’ün Ankara’da temsil noktasında daha güçlü ve daha istikrarlı olması için yola çıktım. Hayatımın büyük kısmını ülkeme, memleketime ve hemşerilerime hizmet yapmakla geçti. Bu süre içinde kazandığım deneyim ve potansiyelin Karabük’ün kalkınmasında, hemşerilerimin refahında faydalı olacağına eminim.” Diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde partisinin Safranbolu’da yaşadığı boşluğu da işaret ederek, bu eksikliklerin kendisi tarafından kısa bir sürede ortadan kaldırılacağını belirten Mehmet Ceylan, açıklamasına şöyle devam etti.

“1 Kasım da yapılacak olan Genel Seçimlerde ülkemizin sekteye uğrayan istikrarı için üzerimizde sorumluluk var. Bu sorumluluğun farkında olarak yola çıktık. İnanıyorum ki 1 Kasım’da Karabük’te yine tarihi bir oy alacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Adaylık başvurusunda tüm sevenlerimi yanımda görmek beni onlar adına daha da güçlü yapacaktır.”