Hizmete girdiği günden buyana başta Karabük ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Çankırı olmak üzere çevre illere A plus kalitesinde hizmet veren bölgenin en büyük özel hastanesi olan Özel MEDİKAR Hastanesi’nde yeni hizmet alanları devreye alınıyor.


 

20160206AW652646_02Özel MEDİKAR Hastanesi’nde Genel Müdür ve Başhekimi Op. Dr Ziya Boyacıoğlu’nun göreve başlaması ile birlikte hastanenin hizmet kalitesini daha ileriye getirmek Karabük ve bölge halkına kaliteli verimli hizmeti sunma adına atılımlarını sürdürüyor.

Başhekim Boyacıoğlu, hastanede Multidisipliner alanı oluşturduklarını söyleyerek, “Günü birlik tedavi adı altında tanımladığımız,tanı ve tedavisi için bir günün yeterli olduğu hastaların takip edildiği, disiplinli bir şekilde tedavilerin yapıldığı, yoğun bakım tıbbi ve teknik altyapısı ile donatılmış alandır.

Bu alanda takip edilen hastalarımız,gün içerisinde tedavi öncesi ve tedavi sonrası süreçlerde yakından takip edilmektedir. Böylece servis ve yoğun bakım katlarında uzun süreli takip gerektiren hastalarımız için heran uygun oda ve yatak bulunması sağlanmış olmaktadır” dedi.

Boyacıoğlu, alanın 11 yataklı yeni bir ünite olarak planlandığını da kaydederek, “Oluşturduğumuz Multidisipliner alanında Angio hazırlık,angio sonrası medikal tedavi çıkan hastaların takip ve tedavisi, katarakt operasyonları ve diğer göz operasyonları,kapalı kırık redüksiyonları gibi günübirlik takip edilebilen ortopedik vakalar, carpal tünel sendrom cerrahisi gibi günübirlik takip edilebilen beyin cerrahisi operasyonları, sünnet operasyonları ,varikosel opersayonları, sistoskopi, üretral stent çıkarılması gibi günübirlik takip edilebilen ürolojik vakalar kan transfüzyonları, infüzyon kemoterapisi, bronkoskopi takip ve tedavisi, endoskopi ve kolonoskopi takip ve tedavisi
ile zehirlenme vakaları takip edilecek.

Bu kapsamdaki hastalarımız katlarda bulunan yataklı servislerde vakit kaybı olmaksızın tıbbi gözleme alınabilmekte veya yapılacak tıbbi operasyona hızlı bir şekilde hazırlanmakta ve sonrasında takibine çok hızlı ve disiplinli bir şekilde devam edilebilmektedir. Takip ve tedavisi neticelenen hastalarımız hastanede yatış stresini yaşamadan hızlı bir şekilde taburcu olabilmektedir” dedi.
Boyacıoğlu değişim ve gelişim hamlelerinin yeni bir örneği olan bu yatırımla kent genelindeki toplam yatak kapasitesine sağladıkları katkıdan dolayı gururlu olduklarını ve Karabük için çalışmaya devam edeceklerini de kaydetti.

Editör: Haber Merkezi