Karabük Özel Medikar Hastanesi Karabük ve Safranbolu mahalle muhtarları ile bir araya gelerek eğitim günleri programının ikincisini gerçekleştirdi.


20160126AW643226_01

Başhekim Op.Dr Ziya Boyacıoğlu’nun göreve başlaması ile birlikte yeniden yapılanma sürecine giren Medikar hastanesi sosyla sorumluluk projelerine devam ediyor.

Hastanenin toplantı salonunda Karabük ve Safranbolu mahalle muhtarları ile bir araya gelen Hastane Başhekimi ve Genel Müdürü Opr.Dr Ziya Boyacıoğlu, geldiği günden buyana yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Hastanede öncelikle değişim sürecinde yaptıklarından bahseden Boyacıoğlu, “Yeni bir imaj, iç mekan tasarımlarını değiştirdik. Halktan kopuk bir Medikar vardı, hemen projelerimizi uygulama aldık. Farklı alanlarla halk bütünleşme adına projeler yaparak bunları hızla hayata geçirdik.

Bu projelerimiz ile birlikte insana ve kalbine dokunan bir kurumsal yapı için hareketlendik. Önce Allah rızası sonra insan memnuniyetine önem veririm. İnsan memnuniyeti benim için çok önemli. Hemen bu doğrultuda sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine girerek protokoller yaptık, Sosyal sorumluluk projeleri içinde de olacağız. Medikar’ı artık her yerde göreceksiniz.

9 ay içinde kadromuzu çok güçlendirdik, Karabük ve bölgede tek çocuk kardiyolog bizde. Medikar onun için sağlığa uzanan dost elidir. Bakan değil gören göz olduk. İnsan sevgisi ile disiplini öne çıkardık şimdi halkın Medikar’ı olma yolundayız” dedi.

Daha sonra sunum yapan Medikar hastanesi Kurumsal Müdürü Dr İlker Telli hastanenin yeni fiyat politikalarından alınan yeni uygulama metotlarına kadar bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi