Özel MEDİKAR Hastanesi’nin kalitesi tescillendi.


 

20150814AW500714_02Hizmete girdiği günden buyana başta Karabük olmak üzere, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Çankırı olmak üzere çevre illere A plus kalitesinde hizmet veren bölgenin en büyük özel hastanesi olan Özel MEDİKAR Hastanesi’nin kalitesi tescillendi.

Özel MEDİKAR Hastanesine yeni atanan Genel Müdür ve Başhekimi Op. Dr Ziya Boyacıoğlu, göreve başlaması ile birlikte hastanenin hizmet kalitesini daha ileriye getirmek adına yaptığı çalışmalar kapsamında hastaneye ‘Çevre Güvenliği’, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ ile “Kalite Yönetimi’ belgesi aldı.

Başhekim Boyacıoğlu, sağlık hizmet sunumunun en önemli parçalarından birisinin yapılan işin kaliteli olması olduğunu söyleyerek, “Bu kalitenin standardı da ölçülebilir olması sebebiyle belgelendirilmesidir. MEDİKAR Hastanesinde ilk geldiğim günde dikkatimi çeken konu, böyle güzel bir sağlık tesisinin sunduğu kaliteli hizmetin tescillenmesi gerektiği kanaatindeydim.

Bu belgelerin olmadığını görünce bir süreç başlattık. Başvurumuzdan kısa bir sürede yapılan incelemeler sonucunda hastanemize ‘ISO 14001 Çevre Güvenliği’, ‘ ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği’ ile “ ISO 9001 Kalite Yönetimi’ ile kalite belgeleri aldı. Buda MEDİKAR’ın kalitesini tescillemiş oldu. Bu tescil bizim için yetmeyecek ve çıtayı daha yukarı götüreceğiz. İnsan odaklı ve insanı önceleyen hizmet sunum politikamız çerçevesinde Karabük’e ve bölgeye çok daha iyi sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Gerek kadro, gerek yeni üniteler gerekse yeni teknolojiler alanında hizmet kalitesi ile birlikte yatırımlarımıza devam edeceğiz. Amacımız hastaneyi akredite edebilmek. Sağlık hizmet sunumunun en önemli kriterlerinden birisi de akreditasyondur. İnşallah bu yönde çalışmalarımız başladı ve uluslar arası sağlık alanda da akreditasyonu alırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi